fbpx

Starši so me nagovorili, naj se poročim, ker je bogat: Zdaj živim v peklu!

Odnosi, Prva stran

Pismo nesrečne ženske.

“Tako nesrečna sem v svojem zakonu, da ne vem več kaj storiti. Če se ločim, bom izgubila vse. Ne samo denar, tudi službo in svojo družino. Svoje otroke in starše.

V ta zakon sem se spustila pred petimi leti in od takrat živim v peklu. Spolne odnose imam s človekom, ki ga ne ljubim. Vsak dan ga moram gledati in se z njim pogovarjati. Zakaj? Zaradi kariere? Ja, kariera in posel sta super, odkar sem z njim, ampak nisem srečna. Moj mož ima veliko podjetje, v katerem delam kot direktorica trženja. Priznam, na to mesto nisem prišla, ker sem dobra pri svojem delu, ampak zato, ker sem njegova žena. Bilo je veliko boljših kandidatov in še vedno so, ampak jaz sem glavna, ker sem vstopila v zakon, iz katerega želim pobegniti.

Vsak dan in tako že 5 let razmišljam, kako naj ga zapustim, brez večjih posledic. Moji in njegovi starši se poznajo že vrsto let in tako je prišlo do tega, da bi morala midva biti popoln par, kot tudi to, da vse ostane v družini. Kakšna družina, če ga jaz ne ljubim? Vem, da bi mnogi rekli, da sem neumna, ker sem privolila v to, ampak verjemite mi, nisem vedela, da bo tako. Mislila sem, da ga bom vzljubila. Da bo lepo. Da bova potovala in da bo na koncu tega pravljica. To ni pravljica, ampak pravi pekel.

Ne samo to, po vrhu vsega me še vara. Vem to. Odkrito povedano me to ne moti saj lahko svoje potrebe zadovolji nekje drugje in ne nadleguje mene. Ne vem, kaj naj storim? Kako naj odidem iz tega pekla in ne izgubim vsega? Tu sta še dva otroka, ki ju ne želim prizadeti, ki jima ne želim povedati, da ne ljubim njunega očeta. Izgubila bom službo, denar in vse privilegije, ki jih imam zdaj.

Če bom še malo trpela, bom počila. Če ga zapustim, bom ostala brez vsega. Mislite, da bi moji starši bili srečni, če ga zapustim? Še oni bi mi obrnili hrbet. Oni moža gledajo, kot da je nekakšna popolnost. Naj poskušajo živeti z njim. Nora sem od tega razmišljanja vsak dan.”

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam