fbpx

Ste pripravljeni na šok?

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

YSL Beauté: Dišava in videz s podpisom: popolno nasprotje – kot svetloba in tema, a vendar v popolni harmoniji.

Black Opium Floral Shock, osvežujoča dišava, ki vam da energijo, šokira kot dišeča cvetlična eksplozija, ohladi kot jutranja rosa in prebudi kot prvi požirek espressa. Val čutnosti.
Njen drzen ‚partner v zločinu’ je Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK, šokantno gosta in nadvse seksi maskara, ki ovije trepalnice v prečudovit temni odtenek. Rezultat popolne tehnologije in natančnosti nanosa so goste, voluminozne in očarljive trepalnice.
Medtem ko dišava odraža subtilno čutnost, ki spominja na gladkost svile, maskara prinaša drzno in surovo intenzivnost.

Black Opium Floral Shock – nova različica Black Opium Floral Shocka z znano, a povsem inovativno noto kave iz originalne dišave Black Opium jemlje dih z edinstveno napetostjo med vročo erotičnostjo in svežino.

Nova slastna svežina note frezije, nežno zelen citrusni akord bergamotke in nežna aroma sladke hruške so oviti z močno čutnostjo zlate gardenije in absoluta pomarančnega cveta. Ta dišava, topla kot nenaden sončni žarek na okenskem steklu sredi zime, je očarljivo čutna.
Vendar pa pred uživanjem v toploti prinese šok ledenega akorda espressa, zaščitnega znaka originalne dišave Black Opium, ki mu sledi zapeljiva in skrivnostna nota belega mošusa kot presenetljivi žarki bele, bleščeče svetlobe. Dišava ponuja neverjetno prijeten občutek skrivnostnosti in osvežitve. Upiranje je zaman, povratek pa neizbežen.

Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK – navdih: gosta, črna površina mokrega, grobega asfalta; cilj: edinstvena, s patentom zaščitena formula.
Inovativna tekstura, gostejša od vseh dosedanjih maskar YSL Beauté, gladko drsi po trepalnicah, ne ustvarja grudic, trepalnice pa naredi dramatično voluminozne in brezhibne od korenin do konic.

Na voljo je v treh odtenkih: Noir Asphalte – prodorna mat črna; Bleu Underground – dimasto temnomodra in Bourgogne Brut – prodorna rdeče-rjava s črnimi podtoni.
Je skoraj brez teže, kar omogoča popolno stopnjevanje plasti, kjer se vse zlijejo v eno in trepalnicam dajo dramatičen volumen in poudarek.  Ta obstojna maskara, ki se enostavno nanaša, je nov obvezen dodatek za vse prefinjene navdušenke nad urbanim slogom.

Nekaj ključnih ljudi, ki so zaslužni za ustvarjanje dišave Black Opium Floral Shock in maskare Mascara Volume Effet Faux Cils The Shock, je povedalo, kaj jim pomeni beseda ‚šokirati‘:

Ustvarjalci dišave Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc in Olivier Cresp:

»Pomeni inovativnost, povsem nepričakovano dišavo, nekaj, kar preseneča in nas vleče, da jo znova poskusimo! Black Opium je že ob postavitvi na trg izzvala šok z izjemno veliko količino note kave, ki je elegantno uravnotežena s cvetličnimi notami. Transgresivna dišava prinaša adrenalinsko vznemirjenje – nekaj tako znanega (kava) dobi sedaj tudi nov in nepričakovan, izjemno ženstven vidik.«

Caroline Nègre, direktorica Oddelka za znanstvene komunikacije, YSL Beauté:

»Kaj bi nas pri maskari lahko šokiralo? Nekaj, kar prinaša volumen, ki podira vse meje, volumen, kakršnega prej še nismo videli. YSL Beauté je bil vedno znan po maskarah, tako da je to predstavljalo nov izziv: svet šokirati z maskaro, drugačno od vseh dosedanjih.«

Kaj je tako šokantnega pri dišavi Black Opium Floral Shock in maskari Mascara Volume Effet Faux Cils THE SHOCK? Ustvarjalci dišave Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc in Olivier Cresp:

»Black Opium Floral Shock nadaljuje tradicijo uvajanja nečesa novega in drugačnega, da v svetu dišav ustvari učinek vala. Kombinacija akorda črne kave in osvežujočega mineralnega akorda sta dva vidika dišave, ki še nikoli do sedaj nista bila združena! Cvetlične note prinašajo občutek morskega vetrca, ki uravnoteži cvetlično srce dišave, obogateno z edinstvenimi, živahnimi in začimbnimi akordi jasmina in pomarančnega cveta. Gre za resnično inovacijo.«

Caroline Nègre, direktorica Oddelka za znanstvene komunikacije, YSL Beauté:

»Maskara THE SHOCK je inovativna v dveh glavnih stvareh: gre za našo najnovejšo, do sedaj najširšo krtačko, oblikovano z namenom doseganja maksimalnega odmerjanja formule s pomočjo štirih posebnih rež zbiralnika. Gre za krtačko iz vlaken z izjemno zaobljenimi linijami in velikim premerom pri osnovi. Vsakič ko jo namočite v tubo, se štirje zbiralniki znova napolnijo in krtačka vpije teksturo za enostaven nanos in polepšanje trepalnic z vsakim nanosom. Druga posebnost je gosta in intenzivno črna formula, navdihnjena z asfaltom. Izjemna inovacija se skriva v hkratnem stapljanju in odmerjanju formule, kar omogoča nanos enega sloja za drugim z namenom maksimalnega povečanja gostote brez nastajanja grudic.«

 

Foto: PR YSL Beauté


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam