fbpx

Ste še vedno samski? To je 5 dejstev, zakaj se stvari ne bodo spremenile!

Odnosi, Prva stran

Večina moških zavoha vaš obup!

Veliko je na svetu žensk, ki uživajo samski staž, saj za njih to pomeni, da živijo življenje s polnimi pljuči.

Obstajajo pa tudi take, ki ta staž preprosto sovražijo in komaj čakajo, da najdejo moškega. Če si v drugi kategoriji in nikakor ne uspeš najti svoje “boljše polovice”, je čas, da se soočiš z dejstvi. To so razlogi, zakaj si še naprej samska in zakaj boš samska tudi ostala, če nekaj ne spremeniš.

Vidi se, da iščeš moškega

Če s celim svojim bitjem vsem okoli sebe pošiljaš signale, da obupno iščeš moškega, bo večina moških zavohalo tvoj obup in ti pobegnilo.

Preberite še: Tako se obnaša ženska, ki že dolgo ni imela spolnega odnosa

Premalo pričakuješ

Če si v obdobju, ko ti ni pomembno, kakšen je moški in si pripravljena na karkoli, boš pritegnila k sebi največje “playboye”, ki te bodo le izkoristili in te hitro pozabili. Če nimaš standardov, ne boš nikomur zanimiva.

Preveč pričakuješ

Tvoj seznam značilnosti, ki jih mora imeti tvoj popolni moški, je zelo dolg in poln nerealnih pričakovanj – tako dolg, da veš, da so to nerealna pričakovanja. Če iščeš moškega, ki bi ustrezal tvojemu seznamu, boš iskala večno.

Obnašaš se preveč nedostopno

Obnašanje je glavna razlika med žensko, ki privlači in žensko, ki odbija. Če se obnašaš, da si nedostopna s ciljem, da se moški začnejo zelo truditi okoli tebe, boš zelo verjetno še dolgo preživljala čas sama.

Ne trudiš se

Nikakor ne spoznaš novega moškega? Veliko število žensk, ki želijo spoznati koga pogosto ne grejo iz stanovanja. Preden se začneš pritoževati, da ni dobrih moških, preveri, kdaj si nazadnje zapustila svoje (dolgočasno) območje udobja – svoje stanovanje. 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam