fbpx

Ste videti utrujene? Preizkusite teh 8 trikov!

Lepota, Ličenje, Lifestyle, Nega telesa, Obraz, Prva stran, Zanimivosti

S temi koraki boste takoj prikrile videz utrujenosti in neprespanosti.

Pridejo dnevi, ko smo utrujene in tudi videti smo tako, ko se zjutraj prebudimo. Namesto, da bi bile kot svež vrtnični popek, smo bolj podobne pomečkani vijolici. A prav nikomur ni treba že na prvi pogled vedeti, da je za nami težka ali neprespana noč.

Predstavljamo vam nekaj trikov, ki so enostavni, z njihovo pomočjo pa boste takoj videti manj utrujene v službi ali družbi. Naslednjo noč pa se le potrudite, da greste bolj zgodaj spat.

# Obrazna vodica

Kožo prebudite s pomočjo tonika oziroma obrazne vodice, ki vsebuje blagodejna zelišča ali sadne izvlečke.

# Uporabljajte podlago

Podlaga za ličila oziroma ‘primer’ je ključna pri prikrivanju utrujenega videza; korektor v zeleni barvi odpravi videz rdečice in madežev, zato je vaš zaveznik v takih primerih.

# Puder naj bo lahek

Nanesite lahek tekoč puder, ki naj bo čim bolj naravnega odtenka. Težki pudri ustvarijo videz maske in zato boste videti še bolj utrujene.

# Korektor v kremi

Podočnjake in druge nepravilnosti na koži prekrijte s korektorjem v kremi, z nanosom pa bodite varčne.

# Ne pozabite na rdečilo za lica

Rdečilo za ličnice v rožnatih odtenkih bo obrazu dodalo več življenja, a z nanosom ne pretiravajte. Uporabite še osvetljevalec za obraz, da ustvarite malce svežega sijaja.

# Vaša najljubša maskara

Bolj buden pogled dosežite tako, da zavihate trepalnice s pomočjo klešč in na njih potem nanesite nekaj slojev maskare. Pozabite na črtalo za veke ali črn tuš, ker le še poudari nepravilnosti. Da odprete pogled, uporabite belo barvico na spodnji strani veke in ob notranjih kotičkih očes.

# Uredite obrvi

Počešite obrvi in vrzeli zapolnite s svinčnikom za obrvi. Saj veste, da obrvi uokvirijo obraz, lepo oblikovane in goste pa na videz ‘odvzamejo’ leta, zato ne pozabite na njihovo urejanje.

# Šminka v naravni barvi

Pozabite na temne odtenke, potrebujete barvo, ki da obrazu svežino. Prav tako ob takih dnevih pozabite na mat šminko, nanesite tako z malce sijaja in v nežnih, naravnih tonih. S pomočjo naštetih trikov boste takoj videti, kot da ste noč dobro prespale.

 

Foto: The Huffington Post, Reader’s Digest, Gal Meets Glam, Pinterest, WordPress


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam