fbpx

Številne zvezdnice proti nasilju nad ženskami

Lifestyle, Novice

Pam Anderson, Halle Berry, Tina Turner in Kelly Rowland, so javno spregovorile, da so bile v preteklosti tudi same žrtve nasilja.

Ves splet je preplavljen s slikami Kim Kardashian in njene mlajše sestre Kendall Jenner, ki ju, s pomočjo photoshopa, prikazujejo kot žrtve nasilja v družini. Fotografije so delo italijanskega umetnika Alexandrota Palomba in so  pred kratkim nastale kot podpora mednarodnemu dnevu za odpravo tišine,  kateri je dodal tudi slike ameriških pevk Miley Cyrus, Madonne ter igralk Emme Watson in Angeline Jolie.

1201-kim-k-kendall-jenner-domestic-violence-posters-2

Palombo je znan po tem, da znanim likom in osebnostim daje negativen prizvok, da povzdigne ozaveščanje o pomembnih življenjskih vprašanjih. V njegovih preteklih kampanjah so nastopale animirane ženske, vključno z Disneyjevimi princesami, ki so imele podobne brazgotine kot sestre Kardashian/Jenner.

an1

ma2

Na Facebook objavi, ki spremlja serijo slik je Palombo zapisal: “Največji sokrivec nasilja je tišina – tišina, ki vsako leto ubije ali povzroči trajno invalidnost, več kot bolezni ali nesreče. Nasilje v družini je družbeni rak, ki ne pozna meja niti socialnega statusa, lahko prizadene vsakogar.  Ni pomembno, ali ste običajna oseba ali slavna. Pamela Anderson, Halle Berry, Tina Turner in Kelly Rowland so vse javno spregovorile o tem , da so bile žrtve nasilja.”

Po poročanju TNZ report Kim Kardashian in Jennerjeva podpirata umetniško serijo slik, vendar sta nezadovoljni, ker so bile njune slike uporabljene brez njihovega dovoljenja.

Foto: Facebook/AlexandroPalombo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam