fbpx

Stilska evolucija Melanie Trump: od podeželskega kiča do prave modne ikone

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Melanijina težava je bila predvsem pretiravanje, kar je njenemu videzu včasih dajalo pridih neokusnosti.

Prva dama ZDA se je precejšen del svojega življenja gibala v visokih modnih krogih, toda to ni kaj bistveno vplivalo na njen slog oblačenja, ki je bil tedaj, milo rečeno, občasno precej cenen. Pretiravala je v marsičem, še posebej s preobilico modnih dodatkov in svetlečimi tkaninami ter preglobokimi dekolteji.

Tako je bilo vse, dokler ni stopila pod žaromete svetovne javnosti. Lepa Sevničanka, ki je modno kariero začela pri 16 letih, pri 18-ih pa se je preselila v Milano, kjer je podpisala prvo pogodbo v svetu modelinga, kasneje pa se je selila še v Pariz in New York, je danes stilska ikona, ki je vsak dan pod drobnogledom. Z njeno medijsko izpostavljenostjo, ki se je začela po začetku zveze s tedaj še nepremičninskim mogotcem Donaldom Trumpom, pa se je počasi izboljševal tudi njen modni slog.

Manekenka, ki je med drugim snemala za Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Sports Illustrated in GQ, je na enem od lepotnih tekmovanj spoznala Trumpa, s katerim se je po kar nekaj letih (vmes sta bila tudi narazen) poročila na Floridi in tedaj je nosila poročno obleko v vrednosti več kot sto tisoč dolarjev, kreacijo modne hiše Dior Couture.

Toda zveza s Trumpom še ni avtomatično pomenila, da je Melania osvojila pravi slog oblačenja, kar so pokazale prireditve, kot so bili recimo dobrodelni dogodki, otvoritve razstav, ples Met Gala in podobno. Njen stil je bil še vedno neokusen, ker je pretiravala, predvsem z izpostavljanjem svojih telesnih atributov, ki so že sami po sebi seksi in opazni. Včasih je tudi popolnoma zgrešila kroj in obleka ni laskala njeni postavi.

nekoč in danes

Melania je sicer v intervjujih večkrat zatrdila, da svoje obleke za razne priložnosti izbira sama, vendar je glede na to, kar lahko opažamo, odkar je postala prva dama ZDA, zagotovo vmes že našla stilista, s katerim sodeluje. Melania je namreč iz javne osebe, ki je večkrat pristala na seznamu najmanj okusno oblečenih, v rekordnem času postala stilska ikona in vzornica mnogim ženskam.

Čista resnica: danes se Melania zdi tista, ki pri Trumpovih nosi hlače – tudi, ko nosi obleko ali krilo. Nič več ni v senci svojega moža, pravzaprav ob njeni novi modni podobi Donalda popolnoma spregledamo, če je sploh zraven nje na fotografiji…

 

Foto: NYmag, Today.com, ABC News, Vogue, Yahoo, NY Post


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam