fbpx

Stilske lekcije, ki se jih lahko učimo od Monice Bellucci in Amal Clooney

Moda, Novice, Prva stran, Znani

Njune ideje zlahka (p)osvojite ali prekopirate tudi same in se tako obenem učite pravil od dveh zares imenitnih stilskih ikon!

Primerjava nas je kar poklicala k sebi: pred nami sta temperamentni temnolaski, ki ju krasijo izjemna ambicioznost, seksapil, šarm, gracioznost in tudi prepoznaven osebni slog oblačenja. Obe, tako italijanska filmska diva Monica kot libanonska lepotica Amal iz Beiruta, ki kot pravnica rešuje najzahtevnejše mednarodne primere ter spore, sta zasebno veliki ljubiteljici mode.

Obe sta v ‘najboljših ženskih letih’, ko sta modni okus in osebnostni slog izpilili do potankosti in sta zato vedno znova občudovani. Da o njunih popolnih telesih, na katera nadaneta vsa ta oblačila, obutev ter modne dodatke, niti ne razpravljamo! Obe sta izjemni lepotici in nadarjeni dami, uveljavljeni, slavni, znani in uspešni ženski.

Ognjevita italijanska lepotica Monica Bellucci zasebno…

…in v mlajših letih v bolj provokativnih filmskih vlogah

Njun slog oblačenja je poseben, ni ga mogoče neposredno kopirati; raje vam predlagamo, da svojo pozornost usmerite na tiste podrobnosti, ki njun modni slog naredijo tako prepoznaven. Okusa nihče ne more kupiti, tudi, če ima denar za drage modne znamke. Zato s tistim, kar pač že imate v omarah, poskusite s pomočjo stilskih nasvetov posnemati brezhiben slog teh dveh zrelih in samouresničenih lepotic.

Seksi pravnica Amal (prej Alamuddin, zdaj Clooney), Libanonka, žena igralca G. Clooneya

Ko smo na številnih fotografijah opazovali njun slog in garderobo, smo razločili nekaj posebnosti, od katerih redko odstopata. Te ideje zlahka (p)osvojite ali skopirate tudi ve in se tako obenem učite od dveh zares imenitnih stilskih ikon!

1. Amal Clooney

#AmalAlamuddin #GeorgeClooney #Hollywood #wedding #love #clooneywedding

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amal__alamuddin) on

Najbolj znana pravnica na svetu je s svetlobno hitrostjo osvojila simpatije svetovne javnosti in do sedaj zvezdniški igralec George Clooney je ob lepi ženi Amal dobesedno zbledel; a to mu ni prav nič mar, še všeč mu je, da ga končno pustijo pri miru in se več ukvarjajo z njegovo pametno lepotico. Ko se Amal Clooney pojavi na rdeči preprogi, v ‘drugi plan’ padejo tudi vse znane hollywoodske lepotice ne glede na svojo toaleto!

#AmalClooney

A post shared by Amal Alamuddin Clooney (@amallclooney) on

Njena garderoba je, celo, ko gre za preproste dnevne kombinacije za sprehod po mestu, vselej sofisticirana, pogosto se napaja v preteklosti (torej v retro modi) in je nadvse ženstvena.

Vselej je zgolj diskretno našminkana. A ko sem in tja le nanese rdečo šminko ter si vstavi opazne, velike modne uhane, se prelevi v neubranljivo eksotično lepotico! Amal ima izrazit občutek za podrobnosti, simetrijo in barve, zato zna celo v navadni jakni izstopati iz množice.

2. Monica Belluci

Love that bag on the left 😉

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucci) on

Seksi Monice Bellucci, ki jo krasijo bujne obline in popolna ženska postava v obliki peščene ure, ne boste skoraj nikoli (razen na filmskih platnih ali v oglasih modnih znamk, za katere jo najamejo) videli v drzno provokativni, kaj šele vulgarni kombinaciji oblačil. Je namreč prava dama.

?

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucci) on

Včasih se je v javnost rada podajala v sproščenem slogu, denimo kar v kavbojkah in v beli srajci, zadnje čase pa ta italijanska femme fatale stavi predvsem na elegantne in preproste toalete ter obvezno obuje zraven visoke pete. Obleke, ki jih nosi, niso izstopajočih barv, pogosto se odloči za črno, bordo ali temno zeleno barvo.

Nikoli ni pretirano razpeta, oblačila, ki jih nosi, pa lahko z malo domišljije nosite na vsako priložnost, celo v pisarno. Kljub naravni skromnosti ta igralka povsod, kjer se pojavi, žanje veliko pozornosti. Monicin osebni moto se glasi, da ‘lepota postane veliko bolj zanimiva in izrazna, kadar jo prekrivajo oblačila’. Posnemajte jo!

 

Foto: Instagram, Pinterest, Sheknows, BT.com, Eupedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam