fbpx

Stilski nasvet: izberite krilo, ki se najlepše poda vaši postavi!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, nasvet, Zanimivosti, Ženska moda

Raje nosite midi krilo, krojeno na svinčnik ali mini krilo? Vsako od njih se poda drugačni obliki postave in vam ponuja svoje prednosti.

Obstajajo številni razlogi, zakaj ženske rade nakupujejo. Nekatere obožujejo trende ali pa jim je oblačenje način kreativnega izražanja, a kako pogosto nakupujemo že z mislijo na to, kakšna je naša postava in šele potem skladno s tem izberemo oblačilo?

Vsaka sezona prinese nove modne trende – kar se tiče kril, so ta aktualna tudi pozimi in sicer v kombinaciji s toplimi in mehkimi pleteninami. Uskladimo jih lahko s primerno obutvijo, a še prej si oglejmo, kateri kroj krila se najlepše prilega na dano postavo, ali pač obratno.

1. Midi krilo

Priča smo veliki vrnitvi midi kril, torej kril srednje dolžine, še posebej plisiranih, ki so v pasu ožja in širša okoli bokov. Ta trend se je le še okrepil v zadnjih dveh sezonah in midi krilo lahko nosimo na vso mogočo obutev, kar je gotovo dodaten adut.

View this post on Instagram

Merry merry round 2 ??

A post shared by Sonia Lyson (@sonialyson) on

Bogati pliseji takega krila vizualno odvzamejo odvečne kilograme in naredijo postavo vitkejšo. Ženske s postavo v obliki peščene ure lahko vedno poudarijo svoje atribute še s primernim pasom, ožjim ali širšim.

2. ‘Pencil’ krilo

Tako imenovano ‘pencil’ krilo – torej krilo kroja ‘na svinčnik’ ni več ‘rezervirano’ samo za modne kombinacije poslovnih žensk. V kratkem času je pencil krilo osvojilo ženske po vsem svetu in dokazalo, da je primerno za mnoge street style kombinacije.

Pencil krilo je enostavnega kroja, ki lepo objame telo in če ga prav izberete, bo navidezno podaljšal in zožal vašo postavo. Zato izberite kroj, ki se konča malo nad koleni, tak bo najlepše poudaril vaše naravne danosti.

3. Mini krilo

Mini krila so idealna za ženske drobne in vitke postave, zlasti lepo so videti mini krila kroja A. Ta ženskam nižje postave dodajo na videz kak centimeter v višino, sploh v kombinaciji s škornji z višjo peto.

Poleg večnega džinsa so to sezono priljubljena tudi mini krila iz žameta, zato si v garderobni omari privoščite vsaj en tak primerek.

D. S.

Foto: Instagram, Fashion.hr, Stilettobeats.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam