fbpx

Stilski triki, da bodo noge v škornjih videti daljše in vitkejše

Lifestyle, Moda, nasvet, Zanimivosti, Ženska moda

Če hočete vizualno vitkejše noge, se ogibajte nošenju bleščečih materialov, kot je denimo lakirano usnje. Pazite tudi na izbiro barve in višino pete škornjev!

Obožujemo škornje, zaradi katerih se zima takoj zazdi prijetnejše obdobje leta, toda vsekakor si želimo tudi dobro izgledati v njih. Izbira pravega modela ni lahka, saj že ena napaka lahko vpliva na to, da so noge videti krajše in debelejše, kot v resnici so.

Da bi dosegle nasproten učinek in da bodo vaše noge v izbrani obutvi videti daljše in vitkejše, bodite pozorne na naslednje tri nasvete pri nakupu škornjev.

1. Izogibajte se lakiranih in sijočih materialov

Če hočete vizualno vitkejše noge, se ogibajte nošenju bleščečih materialov, kot je denimo lakirano usnje. Namesto tega naj bodo škornji narejeni iz brušenega usnja, semiša ali mat tkanine oziroma usnja, naravnega ali umetnega.

2. Previdno z barvami

Barve so privlačne, toda pri izboru škornjev je najboljša kar klasika, s črnimi ali bež škornji pač ne morete zgrešiti. Če izberete svetlejše škornje (denimo bež), naj bo odtenek čim bolj podoben naravni barvi vaše kože, posebno, če boste škornje nosile na obleko.

View this post on Instagram

Rainy day schedule❤️ #ootd ? @matt_coop

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Si vseeno želite živahnih barv? Če ste ljubiteljica opaznih barv in vzorcev, namesto škornjev v tem primeru kupite gležnjarje s čim višjo peto.

3. Čim več, tem boljše!

Pri tem pravilu imamo v mislih višino pete. Vsak dodaten centimeter vašo postavo podaljša in tudi noge naredi vizualno vitkejše in daljše. Seveda imejte tudi v tem primeru neko mero, saj sta udobje in varnost pri nošenju čevljev še vedno na prvem mestu. Ne kupujte pa škornjev s povsem ravnimi podplati ali z debelo platformo.

D. S.

Foto: Instagram, StyleCaster


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam