fbpx

Stoječe ovacije za Jane Fonda in Helen Mirren na pariškem tednu mode

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran, Znani

L’Oreal pripravil pravi modni spektakel na Elizejskih poljanah.

Modnim revijam v francoski prestolnici je že zmanjkovalo dodatne energije, ko sta se na brvi pojavili dve legendi iz sveta filma.

Na pariškem tednu mode smo videli spektakularne modne revije in ogromno kosov, ki bi jih želeli imeti v svojih omarah, kljub temu pa se je zdelo, da vsem dogajanju manjka faktor X.

Faktor presenečenja pa smo doživeli na reviji, ki jo je na Elizejskih poljanah priredila kozmetična hiša L’Oreal in avenijo spremenila v modno revijo, ki so si jo lahko ogledali tudi vsi mimoidoči.

Manekenke, med katerimi so bile tudi znane L’Orealove ambasadorke, so nosile oblačila različnih modnih oblikovalcev, ki so sodelovali na tednu mode, na pisti pa sta se med mladenkami pojavili tudi filmski ikoni Jane Fonda in Helen Mirren, ki sta seveda poželi vso pozornost obiskovalcev in ostale javnosti.

Jane Fonda se je sprehodila v dolgi obleki z vpadljivim potiskom v črni in oranžni barvi, ki je zelo spominjal na živalske vzorce, medtem ko je sama kreacija poudarila igralkino ženstveno silhueto, ki je pri njenih 79. letih zelo zavidljiva.

 

Jane si je med sprehodom po modni pisti vzela čas in pozdravila Naomi Campbell

Če je Jane s strani občinstva požela izjemen aplavz, je bila videti njena kolegica Helen Mirren tako suverena in sproščena, kot bi imela za sabo vsaj 100 modnih revij.

Oblečena v široke hlače z diskretnim karo potiskom ter belo srajco, čez katerega je ogrnila dolg plašč, je Helen pokazala, kako je videti izjemna eleganca z dodanim osebnim pečatom. Poseben modni dodatek je bila palica za sprehajanje, ki si jo je med hojo poveznila tudi čez rame.

Foto: Profimedia, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam