fbpx

»Dali so mi le še 7 mesecev življenja.« Modna ikona Miroslava Duma o boju z redko boleznijo

Uncategorized

Šokantna izpoved.

Poslovna ženska in modna ikona Miroslava Duma je znana kot ena izmed najbolj uspešnih inovatork v modni industriji, zdi pa se, da jo je pot do uspeha stala zdravja.

Rusinja je pred kratkim na družbenih omrežjih delila resnico o svojem zdravstvenem stanju ter spregovorila o boju z redko boleznijo, ki traja še danes. Čeprav je ni popolnoma prebolela, je Miroslava zaradi nje spremenila pogled na življenje, z novim pristopom pa vsakodnevno kaže zobe bolezni, ki so jo odkrili v začetku leta.

Miroslava Duma je ena izmed najbolj uspešnih podjetnic v modni industriji, s svojim inovativnim in kreativnim pristopom ter združevanju mode in tehnologije, pa se je proslavila že pri svojih 26. letih.

Še tako mlada je dosegla velik uspeh, z zagonom medijske platforme Fashion Tech Lab, ki se ukvarja z materiali in načinom proizvodnje, s velikim poudarkom na okoljski obstojnosti in sprejemljivosti.

Pri 34. letih pa, kot pravi sama, je prišel račun, ki ga mora plačati zaradi velikega števila obveznosti in hitrega življenjskega sloga.

Vsestranska Rusinja, ki je diplomirala iz mednarodnega poslovanj, se je odločila, da bo svojo šokantno in čustveno zgodbo delila z javnostjo, zato je na Instagramu objavila, da se od zažetka leta bori s težko in redko boleznijo.

»V začetku leta so mi diagnosticirali redko pljučno bolezen in dali sedem mesecev življenja. Takrat je bilo grozno, in če se zdaj ozrem nazaj, ugotovim, da so bili zadnji meseci zdravljenja, najsrečnejši trenutki mojega življenja.

V trenutku sem nehala teči maraton in ugotovila, kako zelo imam rada ljudi in kako let je naš svet in kako zelo si želim ostati tu, z ljudmi, ki jih imam rada. Prvič sem videla modro nebo in čudovita zelena stebla, kot da bi do zdaj živela na nekem drugem planetu.

Danes sledim svojim sanjam in verjamem, da lahko pomagam rešiti naš planet, ne glede na vse. Upam, da vam bom nekega dne to lahko razložila. Kar je najbolj pomembno: hvala vsem pomembnim ljudem v mojem življenju, rada vas imam z vsem srcem in pljuči,«

je zapisala Duma.

Poleg tega, da je svoje življenje posvetila modnim inovacijam, je Miroslava ponosna mama treh otrok, 9-letnega Georgea, 5-letne Anne in 2-letne Diane. Živi skupaj s poslovnežem Aleksejem Mikheevom, s katerim sta se poročila leta 2005.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam