fbpx

Stvari, ki se nam dogajajo med seksom, pa o njih nihče ne govori

Odnosi

Ali tudi vi delate seznam za trgovino med seksom?

Toda, mi bomo!

Kot že velikokrat povedano je seks res čudovita stvar, ki ima blagodejne učinke na duševno in telesno zdravje.

Nekateri to počnejo večkrat, nekateri malo manjkrat, vsi pa imajo verjetno neko filmsko predstavo, kako naj bi bil videti, čuten, seksi, poln erotičnega naboja? Najbrž imamo vsi precej bolj popolno predstavo, kot potem v resnici je. Verjetno je ni osebe, ki ni doživela česa podobnega med seksom, kot so čudni zvoki, tekočine, misli … Seveda tega ne obešamo na velik zvon, ker nam je nerodno, mi pa bomo vseeno izpostavili tistih nekaj najbolj smešnih.

1. Nekaj se sliši iz nožnice

Ste že slišali za » queefing«? Gre za izraz, ki opisuje smešne situacije, ko pri menjavanju poz med spolnim odnosom ali po končanem odnosu, iz vagine pride rahel vetrič. Nič ne skrbite drage dame, to boste tudi druge, gre za popolnoma normalen pojav, ki pravzaprav nakazuje, da je bila kar »dobra akcija«.

2. Mokri madeži

Veste tisto, ko je nenadoma na postelji velik moker madež ali pa morda več manjših, pa niste prepričani, če je to vaše, partnerjevo. V vsakem primeru pa oba to ignorirata.

3. Seks poškodbe

Včasih po seksu niste prepričani, če morda niste ravno zaključile z oviratlonom, saj imate srčni utrip na maksimumu, popolnoma preznojeni, polni modric, nategnjene mišice, poškodovana kolena, da o oteklih ustnicah, včasih tudi odlomljenih zobeh niti ne govorimo.

4. Nista se dogovorila glede položaja

Ko spremenite položaj in vsak razume po svoje.

5. »Puščava«

Včasih si resnično želite, toda telo se upira. Poskušate dalje, in še vedno nič. Namesto, da izgubljate čas, vzemite lubrikant in uživajte.

6. »Počakaj, kaj si rekel?«

Ko se že strinjata, da malce popestrita vajine posteljne igrice in uporabita »dirty talk« in iz njegovih ust zleti sočna beseda, vi pa zmrznete. Ali pa mu udari na zabavno stvar, ravno ko se bližate vrhuncu.

7. Polulala si se!?

Mehur po navadi zataji ravno takrat, ko ni treba, zato ni nič neobičajnega, če se med seksom polulate, sploh po zelo intenzivnem orgazmu. Morda ne bi bilo slabo, da greste na stranišče, preden skočite med rjuhe.

8. Bivši v vaših mislih

Tudi to se zgodi, četudi ste ga preboleli, se pojavi on. Večjo težavo lahko predstavlja, če ga še niste …

9. Delate seznam za trgovino ali druge načrte

Ženske smo »multitasking«, tudi med seksom. Ampak vseeno se med ljubljenem raje osredotočite le na to, kar počnete, seznam lahko počaka.

 

 

Foto: Giphy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam