fbpx

Style priporoča: najboljši cvetlični parfum, ki bo zaznamoval letošnjo pomlad

Lepota

Sì je Armanijevo posvetilo sodobni ženstvenosti ter oda svobodi, ljubezni in življenju.

Dišava Sì Eau de Parfum je bila leta 2013 predstavljena kot prva izdaja te dišavne linije. Pet let pozneje, leta 2018, je sledila zapomnljiva in živahna Sì Passione, za cvetlično poglavje dišavne zgodbe leta 2019 pa je poskrbela Sì Fiori Eau de Parfum.

Novo cvetlično čustvo, enak duh

Sì Fiori Eau de Parfum je ustvarila Julie Massé (MANE) ter tako reinterpretirala izvorni chypre z dodatkom nerolija, opojnega sredozemskega belega cveta, ki dišavo predstavi in jo naredi še razkošnejšo.

Zgornje note iskrivo zelene mandarine in energičnega črnega ribeza, prepoznavne sestavine vseh dišavnih linij Sì, zlite z baznimi notami vanilje in belega mošusa, sestavljajo elegantno kombinacijo, ki je enostavna in kompleksna hkrati – tako kot beli cvet, ki je poskrbel za navdih.

Z dišavo Sì Fiori Eau de Parfum Giorgio Armani definira simboliko rože prek ženstvenosti, drznosti in moči. Vse interpretacije dišave Sì so ustvarjene v popolni harmoniji in na podlagi teženj, ki ženejo sodobno žensko naprej.

Reinterpretacija legendarne stekleničke

Obarvano notranjo stran, po kateri so te dišave znane že vse od energične rdeče stekleničke Sì Passione, v novi različici krasi nežen nude rožnat odtenek.

Legendarna oblika se ni spremenila: steklenička s strukturiranimi, vendar enostavnimi linijami ter s komaj opazno zaobljenim dnom, privlači pozornost s čutno obliko, ki se zoži proti zamašku.

Prozornost stekla, intenzivna črna barva zamaška in nov nude rožnat odtenek stekleničke so v popolnem ravnotežju, kot vznemirljiva igra med močjo in lahkoto. Vrat krasi zlat prstan kot simbol večnosti in brezčasnosti, ki prikliče moč zavestne in zapomnljive ženstvenosti.

Drzna ženstvanost

Sì je veliko več kot dišava. Sì je stališče. Idealistično, odločno in obogateno z življenjskimi izkušnjami. Sìjeva ženska živi svobodno in drzno in ljubi življenje.

»Sì je moje posvetilo sodobni ženstvenosti kot kombinaciji elegance, moči in neukrotljivega duha, ki se ji ni mogoče upreti.« Giorgio Armani

Na več področjih nadarjena igralka in aktivistka Cate Blanchett je zaščitni obraz dišave Sì že od njene prve izdaje leta 2013. V novi kampanji so se ji pridružile kitajska igralka Elaine Zhong ter slavna modela Adwoa Aboah in Sara Sampaio, ki utelešajo moč, neodvisnost in ženstvenost Sìjeve ženske.

Z Armanijevo dišavo Sì Fiori Eau de Parfum je biti ženska resnično izpolnjujoča izkušnja.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam