fbpx

Style svetuje: Kaj obleči, če imate širše boke?

Moda, Novice, Prva stran

Sprejmite svojo ženstvenost!

Široki boki, simbol ženstvenosti ali nadloga? Nekatere ženske si širokih bokov želijo, druge pa bi jih raje skrile. Pogosto si želimo tistega, česar nimamo. Mi menimo, da so široki boki prelepi! Zvezdnici, kot sta Beyonce in Jennifer Lopez, sta nam pokazali, da svojo žensko postavo raje sprejmemo in ponosno pokažemo kot pa skrivamo.

Ženske s širokimi boki so že v preteklosti veljale za simbol ženstvenosti, saj so le -ti simbolizirali večjo plodnost. Le spomnimo se kultnega kipca vilendorfske Venere. Vam zaupamo še nekaj? Moški zelo radi pogledajo za takim tipom postave!

Pogosta težava, s katero se ženske s širšimi boki srečujejo, je, da so pri nakupu hlač ali oblačil večkrat v dilemi. Oblačila v trgovinah so namreč narejena po merah manekenk, ki nimajo širših bokov ali velike zadnjice.

Preberite si nekaj nasvetov, kaj vam bo najbolj pristajalo, če imate širše boke!

PAS
Poudarite najožji del telesa, saj bodo tako boki prišli bolj do izraza, ustvarili pa boste optično iluzijo peščene ure. Ta trik preverjeno deluje, nanj pa prisegajo številne zvezdnice.

1 (2) 1

ŽIV ZGORNJI TOP ALI IZSTOPAJOČ NAKIT
Tako bodo oči najprej odtavale na zgornji del in preusmerile pozornost z bokov. Lahko izberete zanimiv potisk, ogrlico ali izstopajočo barvo topa.

2

TEMEN SPODNJI DEL
Temnejši spodnji del kombinirajte s svetlejšim zgornjim delom.

3

HLAČE Z VISOKIM PASOM (high waisted pants)
Hlače z visokim pasom imajo več prednosti. Prva je, da so noro udobne! Ni vam treba skrbeti, ko se usedete in nič vas ne tišči. Drugič, hlače z visokim pasom obline lepo poudarijo, ta trend pa je zadnje čase zelo popularen na Instagramu.

4 (2)

4

4 (3)

KRILA A-LINIJE
Krila so lahko tako dolga kot kratka, ustvarijo pa čudovito silhueto.

5 5 (3) 5 (2)

HLAČE S ŠIROKIMI HLAČNICAMI
Če imate širše boke, je ta kos must have. Vaše noge bodo videti daljše, zaradi elegance širokih hlačnic pa jih brez težav oblečete tudi za poslovne priložnosti. Zraven priporočamo visoke petke!

6

Za konec pa si še oglejte prispevek, kako najbolj znani plus model Ashley Graham išče svoj pravi par kavbojk 🙂

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam