fbpx

Style svetuje: Slojevanje je trend številka ena!

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Hladni dnevi, ki prihajajo, še ne pomenijo konca dobrih modnih kombinacij.

Hladni dnevi, ki prihajajo, še ne pomenijo konca dobrih modnih kombinacij. Ta čas je odličen za igranje s kroji, barvami in materiali, ki izpopolnijo vaš outfit. Slojevanje je zato trend številka ena.
Vsak od nas lahko preko oblačil ogrne plašč, kar pa še ne pomeni, da je outfit dober. Zdaj je pravi čas, da se poigrate s slojevanjem in si pogledate odlične street style kombinacije, saj prav ti predstavljajo združitev ležernih in bleščečih detajlov.

layering_w630

15
Predstavljamo vam nekaj trikov, s pomočjo katerih lahko trenutne outfite nadgradite s toplimi kosi, da boste tudi v hladnejših dvenih vedno trendovski in chic.

Odstranite nakit in pustite prostor šalom in rutam

Rute in šali so se v velikem slogu vrnili na modno sceno in predstavljajo osnovni kos, ki ga lahko odlično kombiniramo. Paziti je le potrebno, da ga ne kombiniramo z nakitom, saj bo vsega preprosto preveč! Ruta oziroma šal je odličen modni dodatek tako za sproščen kot tudi poslovni outlook. Med prvi trik smo uvrstili tudi kose z nabranimi rokavi, ki omogočajo, da je vaš videz neformalen in jih nosite ob različnih priložnostih.

street-style-layers-101

Izberite dolga oblačila

Plašči in puloverji vas bodo poleg trendovskega videza tudi toplo ogreli, hkrati pa boste videti zelo elegantno in prefinjeno. Modeli s krajšimi rokavi, pa bodo odkrivali nenavadne bluze ali majice, ki jih boste nosili pod plašče ali puloverjem.

shotbygio-george-angelis-christine-centenera-paris-fashion-week-fall-winter-2015-2016-street-style-6513

paris-str-rf16-5563

pernille-shows-us-how-to-layer-for-fall-01

Ne bojte se pokazati malo gole kože!

Ne ustrašite se razkriti delčka svoje kože, lahko je samo zapestje, ki naredi konstrast težkemu plašču, ki vam visi čez ramena. Pri kombinacijah se lahko svobodno zabavate in namesto dolgih hlač, si privoščite culottes hlače.

sleeveless-jacket-long-vest-white-jeans-lace-up-booties-graphic-sweatshirt-scarf-around-neck-caroline-issa-work-weekend-nyfw-street-style-ps-640x960

Kombinirajte osnovne kose

Za doseganje dobrega outfita je najbolj pomembno, da imate popolno osnovo, kot je srajca ali majica z dolgimi rokavi. Srajco vzemite kot začetno točko za kombiniranje pri slojevanju oblačil.

sneakers-and-skirts-sweaters-and-skirts-fall-layers-winter-layers-gym-shoes-fall-winter-pastels-blush-pastel-pink-grey-gray-gym-shoes-pencil-skirt-scarf-via-lookdepernille

christine_centenera_garance-dore

hbz-layering-street-style-13

image

Hladnim tonom dodajte močne barve

Svojo modno kombinacijo, v kateri prevladujejo hladni toni, osvežite z enim kosom (srajco ali majico) živih barv, saj boste tako pozornost pritegnili na detajle.

ruffles-high-waisted-mo-mjeans-boots-fur-scarf-colored-fur-layers-layering-grey-coat-jacket-on-shoulders-winter-outfits-what-to-wear-when-its-freezing-nyfw-2016-street-style-hbz

street-style-layers-10

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam