fbpx

Style test: Dva čudeža iz zimske pravljice, ki kožo ponovno pomladita

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Pravo bogastvo najnovejših odkritij na področju nege kože!

Vse ženske (in tudi moški kajpak) zaznamo trenutek, ko začne koža izgubljati čvrstost. Prve gubice se pojavljajo že po 30., najkasneje 35. letu, izguba čvrstosti kože pa se pokaže po najkasneje 40. letu starosti.

Dokazano je, da koža začne izgubljati čvrstost zaradi upočasnjene celične prenove. Z novo razvito inovativno linijo izdelkov Cell Revive so pri znamki Green line želeli pomagati vsem, ki nam nagaja neizenačen ten kože in na njej že opažamo gube.

Poslabšana čvrstost kože, neenakomeren ten in gube so vidni znaki staranja, ki so posledica upočasnjenega samoobnavljanja kože in zmanjšanega tvorjenja kolagena. Dobra novica pa je, da lahko omilimo proces staranja kože na naraven in povsem neinvaziven način, brez globokega poseganja v denarnico.

 

Skrivnost je v matičnih celicah alpske vrtnice

Glajenje gub in poenotenje tena je sedaj enostavno doseči s posebno nego Cell Revive, ki deluje na celičnem nivoju. Cell Revive vsebuje učinkovine, ki so znanstveno preverjene in zaradi svoje inovativnosti tudi mednarodno nagrajene.

Celotno linijo sem dobila v preizkus: v njej se nahajajo aktivacijski pomlajevalni serum in dnevna ter nočna krema. Vsak od izdelkov vsebuje inovativne učinkovine, kot so matične celice alpske vrtnice in izvleček žafrana, ki spodbujajo naravne procese globinskega obnavljanja kože in jo tako pripeljejo nazaj do prvotne lepote.

Najprej moram povedati, da je že embalaža nadvse prikupna in je pritegnila mojo pozornost. Lončki in tubica so ljubki in priročni, enostavni za uporabo. Za varnost poskrbi zaščitna folija, ki prekriva lonček in s tem skrbi za ohranitev sveže vsebine.

Najprej serum, potem dnevna in nato nočna nega

Začela sem z nanosom aktivacijskega seruma Cell Revive, pravijo, da je primeren za vse vrste kož in tudi za mojo mešano kožo pri 45. letih se je zdel kot nalašč. Serum je nadvse lahek in vpojen ter zelo učinkovit, kar bom gotovo opazila ob še dolgotrajnejši uporabi. Ta serum je bil premišljeno razvit prav za nego tanke kože okoli oči in ustnic, ki zaradi vsakodnevne obrazne mimike potrebuje aktivnejšo nego.

Pomlajevalno moč matičnih celic sem spoznala tudi z nanosom pomlajevalne dnevne kreme Cell Revive za vse vrste kož. Vlažilna dnevna krema je namenjena koži, ki potrebuje učvrstitev, glajenje gub in poenotenje tena ter hkrati tudi UV zaščito pred fotostaranjem. Dobro vpojna tekstura omogoča, da je krema odlična podlaga za tekoči puder.

Zvečer sem začela nanašati pomlajevalno nočno kremo Cell Revive za vse vrste kož. Gre za bogato nočno kremo za kožo, ki potrebuje intenzivno revitalizacijo med nočnim počitkom, učvrstitev, glajenje gub in poenotenje tena.

Dobrodošla pomoč proti staranju

Koža, ki se začne starati, potrebuje zunanjo spodbudo, da bo izboljšala vitalnost kožnih celic, pospešila obnavljanje epidermisa, okrepila podkožna vlakna, učvrstila kožo, vidno zgladila gube in poenotila ten. To spodbudo naj dobi v obliki kakovostne obrazne nege z veliko aktivnih učinkovin in prav to mi je ponudila obrazna nega Green line Cell Revive. Tisto, kar mi je bilo najbolj všeč oziroma mi še vedno je, glede na to, da to linijo uporabljam prav te dni, je njena nežna in lahkotna, a vseeno dovolj bogata tekstura krem in seruma, ki zares omamno in povsem naravno diši.

Negovalni ritual z izdelki linije Cell Revive znamke Green line je zato v popoln užitek tako zjutraj kot zvečer. Krema in serum se odlično vpijeta in za seboj ne pustita nobenih mastnih sledov, razen čudovitega vonja, ki je všeč tako ženskam, kot moškim.

Pri Green line so z linijo Cell Revive zadeli v polno, saj gre za nadvse inovativno formulo za pomladitev kože v slovenski kozmetiki. Staranja kože so se lotili tako, kot najbolj sloveča imena kozmetologije, se pravi inovativno, na celični ravni, kjer je treba poskrbeti za celovito nego kože.

Čudež iz švicarskih Alp

Prvi učinki pomladitve bodo vidni že po dveh tednih uporabe, kar bo kmalu in tega se že zelo veselim. Učinki se bodo pokazali kot vitalnejša, čvrstejša koža z manj gubami in enakomernejšim tenom. Za to so menda odgovorne prav matične celice alpske vrtnice, ki poskrbijo za boljšo vitalnost kože.

Več let so znanstveniki ugotavljali, kaj je tisto, kar omogoča čudoviti zimzeleni alpski vrtnici, ki raste v hladnih švicarskih Alpah na nadmorski višini 1500 do 3000 metrov, da nikoli ne pomrzne. Njeni zimzeleni listi ostanejo sveži in čvrsti kljub ekstremnim vremenskim pogojem, kot so mraz, suša in UV sevanje. Našli so ključno učinkovino, tako imenovane matične celice alpske vrtnice. Po dolgotrajnih kliničnih raziskavah in preizkusih so ugotovili, da imajo te matične celice alpske vrtnice izjemne pomlajevalne učinke na kožo, saj povečujejo vitalnost kožnih celic in naravno zaščito kože ter zmanjšujejo znake staranja, kot so rdečica, gube in izguba tonusa oziroma čvrstosti. Pomlajevalni učinki na kožo so dokazano vidni že v 16 dneh!

Izvleček žafrana poskrbi za pomlajeno teksturo kože

Tudi žafran je, podobno kot alpska vrtnica, svojevrsten fenomen. Še skoraj sredi zime in snega med prvimi rastlinami na plano pokuka prav nežni žafranov cvet. Le kaj se dogaja v njegovi čebulici takrat, ko je večina narave še v globokem zimskem snu? Po več letih raziskovanj so znanstveniki odkrili tudi učinkovino, ki omogoča zgodnje prebujanje žafrana.

Ugotovili pa so tudi, da taista učinkovina v obliki izvlečka pospešuje naravno tvorjenje kolagena in elastina ter tako pomlajuje teksturo kože. Spodbuja tudi naravne dejavnike obnavljanja in glajenja kože. Učinki delovanja na kožo so bili dokazani s klinično študijo in so vidni že v dveh tednih, učinkovina pa je bila leta 2013 nagrajena kot najboljša učinkovina proti staranju kože.

Cell Revive iz Green line tako predstavlja pravo bogastvo najnovejših odkritij na področju nege kože, zato upam, da boste njeno moč želeli spoznati tudi sami, saj boste enako prijetno navdušeni, kot sem bila tudi sama!

 

Foto: Matej Kovačič, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam