fbpx

Style vodič: Kako izbrati popolno krilo glede na vašo postavo?

Moda, Novice, slider

Modeli, ki so najbolj primerni za določene tipe postav.

Pri izbiri kril sta barva in material samo dopolnitev najbolj pomembni stvari – kako vam bo krilo pristajalo in polepšalo postavo. Da bi bilo iskanje lažje, smo za vas pripravili seznam modelov, ki so najbolj primerni za določene tipe postav.

Športna postava z ozkimi boki

Če imate široka ramena in ozke boke, izberite krila, ki vam bodo dodala nekaj “volumna”. Za vas so primerna plisirana kratka krila, krila na preklop ali krila z naborki in volančki.

Hruškasta postava

Ženske s tem tipom postave se morate izogibati oprijetih krill, saj bodo še dodatno poudarile postavo. Prav tako ne priporočamo, da nosite široka krila, ki vam optično dodajo kilograme. Popolni izbor so odlično krojena pencil ter asimetrična krila do kolen, ki podaljšajo noge.

Postava v obliki jabolka

Ženske s to postavo lahko brez skrbi nosite krilo. V primeru, da imate izrazit trebuh, morate zelo paziti, da ne boste izkrivili proporcev. Krila tako imenovanega A kroja ter kratka ohlapna krila so odličen izbor, še posebej, če so v živahnih barvah in veselih vzorcih.

Plus size

Ženske, z viškom kilogramom morate izbirati med dobro krojenimi pencil krili ali krili, ki “varajo” oko in podaljšajo postavo. Kratka in široka krila, ki dodatno širijo boke, so strogo prepovedana!

Visoka in vitka postava

Midi krila, dolga krila z razporki in kratka krila z zanimivimi detajli, so odličen izbor za ženske, ki so zelo visoke in vitke.

Drobna postava

Ženske s tako postavo si lahko privoščijo kratka in asimetrična krila.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam