fbpx

Suhi, poškodovani lasje? Popravite škodo s temi maskami za lase!

Lepota

Ni samo obraz tisti, ki potrebuje posebno nego. Veter, vročina, sonce, sol, umazanija škodujejo tudi vašim lasem.

Maske za lase so tista pika na i pri negi las, ki jih resnično nahrani in obnovi.

Je to izdelek, ki ga nujno potrebujete pri negi las?

Seveda je odvisno od več dejavnikov, obstaja pa veliko možnosti, da bo vaš odgovor, da.

Kaj pravzaprav je maska za lase?

Maska za lase je izdelek, namenjen posebni negi las, izdelan na osnovi koncentriranih vlažilnih sestavin, vključno z naravnimi olji in masli.

Za razliko od šamponov in balzamov, ki delujeta v večini površinsko, maske prodrejo globlje v lase in tako tudi ostanejo dlje na laseh. To daje sestavinam dovolj časa, da začnejo delovati in dajo vidne rezultate.

Ker je trgu na voljo res veliko mask, smo za vas testirali pet posebnih mask,/tretmajev, ki nudijo zavidljive rezultate.

Leonor Greyl Masque à l’Orchidée

Ta maska je namenjena suhim, poškodovanim lasem. S svojimi vlažilnimi sestavinami vrača lasem življenje, polnost in … diši omamno. Pri tej maski velja, da jo je treba uporabljati dlje časa in sčasoma bodo rezultati odlični. Priporočamo pa vam, da preskusite tudi druge izdelke te znamke, še posebej olje L’Huile de Leonor Greyl, ki se uporablja kot tretma pred pranjem las, za zaščito las pred soncem. V salonih pa to olje uporabljajo pred barvanjem.

L’Oréal Professionnel Source Essentielle Sesame Oil

L’Oréal Professionnel Source Essentielle Sesame Oil maska nas je navdušila predsvem z vonjem, no, pa tudi s sestavinami in delovanjem. Lasje so po uporabi svilnati in bleščeči.

Christophe Robin Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil

Christophe Robin maska je namenjena suhim in poškodovanim lasem. Obogatena s čistim oljem hruškinih semen, z antioksidativnimi in regenerativnimi lastnostmi, ki prodirajo globoko v lase ter popravijo nastalo škodo od znotraj. Hkrati stimulira tudi lasišče in preprečuje cepljenje konic in lomljenje las. Maska je primerna tudi za barvane lase, saj vsebuje ekstrakt cvetov Inula, ki obnavlja pigmente naravnih in barvanih las, zaradi česar so videti zdravi in polni vitalnosti.

VIRTUE Restorative Treatment Mask

Virtue Restorative Treatment maska je zasnovana na osnovi Alpha Keratin 60ku, transformativnega proteina, ki je enak keratinu v laseh, kar pomeni, da se veže neposredno na območja škode na laseh in jih zapolni. Razkošna maska aktivno obnavlja lase, ki potrebujejo dodatno nego ter jim vrača sijaj, vlago in prožnost.

OLAPLEX No 3 Hair Perfector

OLAPLEX No 3 Hair Perfector je navdušenkam nad lasno kozmetiko zagotovo poznan. Gre za posebno nego, ki zagotavlja salonske rezultate. Formule OLAPLEX imajo patentirano aktivno sestavino, ki deluje na molekularni ravni, iščejo pretrgane vezi v laseh (ki jih povzročajo kemične, toplotne in mehanske poškodbe) in jih popravijo ter povrnejo poškodovanim lasem sijaj. Gre za tretma, ki se uporablja pred pranjem las, dobro je, da ga pustite delovati čim dlje (lahko tudi čez noč). Lase potem umijte s šamponom in balzamom. Pred sušenjem pa svetujemo, da uporabite še OLAPLEX No 6 Bond Smoother.

Foto: Pinterest, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam