fbpx

Super nega za mladosten in čvrst videz obraza ter dekolteja

Lepota

V začetku leta 2017 je kozmetično podjetje Vichy, ki že desetletja skrbi za zdravo kožo žensk vseh starosti, lansiral kampanjo “Brez pavze”. Vichyjevi strokovnjaki so izobrazili farmacevte in v lekarnah ustvarili varno mesto za ženske, pri katerih se izražajo simptomi menopavze, te lahko postavijo strokovnemu osebju vprašanja o vsem, kar bi želele vedeti o menopavzi, naravnemu fenomenu, s katerim se sreča vsaka v obdobju življenja, ko začne plodnost usihati.

Vichy je izdelal posebno in klinično preizkušeno linijo Neovadiol, ki je posebej prilagojena za nego kože žensk v menopavzi, ki preoblikujejo celotno kožo in na novo začrtajo linije obraza: oval, vrat in ličnice. V to linijo spadajo nadomestni kompleks-napredna obnovitvena nočna in dnevna nega za različne tipe kože, nega za gosto in gladko kožo za predel okoli oči in ustnic, hranljivi balzam za gostoto kože ter novost, Neovadiol Phytosculpt za preoblikovanje kontur obraza in učvrstitev vratu

Novost: nega Neovadiol Phytosculpt, izziv za tri kritična področja

Ta napredna nega uspešno rešuje tri velike težave ženske kože že v času pred menopavzo in seveda med njo:

  • učvrsti namreč kožo vratu in jo ‘dvigne’
  • preoblikuje konture obraza, zlasti spodnji del obraza, kjer so spremembe najbolj opazne in kritične
  • učvrsti in pomladi tudi kožo dekolteja ter mu povrne nekdanji mladostni sijaj

Dobro prenašanje omenjene formule so že potrdili dermatologi. Nega, ki učvrsti kožo vratu in preoblikuje konture obraza, pomladi dekolte in na sploh izboljša teksturo kože, je točno to, kar si želi ženska v starosti sredi 40. let ali 50+ doseči s svojo kožo ob vstopu v menopavzo.

Na dekolteju so rezultati še posebej navdušujoči

Testne uporabnice so v 33 odstotkih poročale o manjši povešenosti spodnjega dela obraza ter o preoblikovanih konturah obraza; vrat se je zdel manj povešen in bolj čvrst 25 odstotkom uporabnic, o izboljšani teksturi kože dekolteja pa je poročalo 41 odstotkov uporabnic. Klinično študijo so opravili na 58 ženskah, starih od 55 do 69 let, te so 8 tednov zaporedoma vsak dan uporabljale nego Neovadiol Phytosculpt.

Vichy svetuje uporabo nege Neovadiol Phytosculpt dvakrat na dan kot del jutranje in večerne rutine za nego vratu, kontur obraza in dekolteja, pri tem pa lahko uporabljate posebne masažne tehnike nanašanja kreme, ki dodatno spodbudijo želene učinke na koži in jih izveste tukaj.

V čem je skrivnost?

Posebna tekstura Vichyjevega nadomestnega kozmetičnega kompleksa Neovadiol Phytosculpt navdušuje z žametno mehkobo. Njena tekstura se pri 32° Celzija topi in doseže idealno gostoto z dolgotrajnim učinkom, ki ga potrebujemo za masažo spodnjega dela obraza ter vratu in dekolteja. Ko se nanešeni in vmasirani kompleks na koži počasi hladi, postaja tekstura čvrstejša in ‘zategne’ kožo, ta s tem postane vidno bolj napeta. Konture oziroma poteze spodnjega dela obraza in vratu so v trenutku videti mladostnejše in kot preoblikovane.

Foto: Vichy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam