fbpx

Superge niso več samo za v telovadnico

Izbor urednice, Moda, Novice, PR novica, Prva stran

Trenutni trend je udobje, tako na delovnem mestu, faksu kot tudi v prostem času.

Če še niste opazile, se v zadnjem času po ulicah sprehaja vedno več deklet in tudi poslovnih žensk, ki pa na nogah ne nosijo več elegantnih visokih pet, ampak vedno bolj prisegajo na udobne barvite superge. Trenutni trend je torej udobje, tako na delovnem mestu, faksu kot tudi v prostem času. Na udobne superge prisegajo tudi trendseterke in modne blogerke, ki si v zadnjem času ne morejo predstavljati življenja brez udobnih superg.

In kaj je tako fino pri tem? To, da lahko sedaj za prav vsako priložnost izberete udobje, da vas ne bodo bolele noge, kot bi vas, če bi cel dan hodile v visokih petah, seveda pa lahko izbirate med različnimi modeli in ogromnim številom barnih kombinacij.

Nas je trenutno najbolj navdušila preobleka udarnih copat Adidas NMD, ki pritgnejo z vpdljivo silhueto in so odlična popestritev vašega spomladanskega stila. Modni modeli so tehnično tako izpopolnjeni, da se boste z lahkoto in brez bolečih nog sprehajale po ljubljanskih ulicah.

Udarni copati NMD trenutno veljajo za enega najbolj zaželenih kosov po vseh svetovnih modnih središčih, k nam pa so prišli v novi spomladansko obarvani preobleki. Zaznamuje jih vpadljiva oblika in futuristično oblikovanje, ki je primerno za vse generacije in presega vse dimenzije časa. Adidasov DNK so tako preoblikovali z mešanico prvinske dediščine in napredne tehnologije in nastala je nova oblika, ki s tehnologijama BOOST in Primeknit obljublja še večje udobje in lahkotno hojo po urbanih središčih. Copati so tako tehnično izpopolnjeni za aktivno preživljanje prostega časa na mestnih ulicah.

Vse od minimalistične popolnosti do razigrane magente

Najbolj priljubljena v novi kolekciji sta moška modela NMD_R1_PK in NMD_R1, ki sta izdelana iz volni podobnega materiala. Prvega lahko najdete v črni barvi z belim podplatom in rdeče-modrimi poudarki, drugi pa v svetlo sivi različici z belimi in sivimi elementi ustvarja odličen dodatek k osveženim spomladanskim kombinacijam.

Seveda je Adidas pripravil nekaj tudi za vse modne navdušenke. Adidas Originals je ustvaril model NMD_R1_W_PK, ki zapeljuje v kombinaciji črno-sive, bele in živahne magente in je več kot primeren dodatek k igrivim in pisanim spomladanskim oblačilom.

Copati so po vsem svetu na voljo v omejenih količinah; pri nas jih je ekskluzivno možno dobiti v trgovini Sneakers Store v Stari Ljubljani. Zato pohitite in si čimprej zagotovite svoje.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam