fbpx

Superge v službi? Zakaj pa ne!

Moda, Prva stran

Včasih je veljalo, da superge niso primerna obutev za v službo. Danes pa …

“Ničesar nimam obleči”!

Vam zveni znano? Najbrž so redke tiste, ki v jutranji naglici ne pogledujejo v omaro in ne vedo kaj obleči.

K sreči živimo v dobi, v kateri se tudi meje poslovnega oblačenja spreminjajo, če izvzamemo strogi poslovni bonton oblačenja. Trendi so že nekaj časa naklonjeni supergam, ki jih lahko kombinirate na različne načine. Seveda ne govorimo paru preznojenih Adidask, ki jih nosite na vodeni vadbi, temveč o supergah, ki ustrezajo tudi pravilom sejne sobe.

full-skirt

Na voljo je veliko različnih modelov iz usnja in z različnimi dodatki, ki tej vrsti obutve dodajo pridih elegance in resnosti.

mira-duma_0

Pri kombiniranju oblačil in superg ter priložnosti, pa velja upoštevati naslednje nasvete:

  • V kolikor se odločite za svilene hlače, kavbojke, krilo midi dolžine ali “culottes” hlače naj bodo superge enobarvne, brez dodatkov.

trainers sequin

  • Če vas čaka pomemben sestanek poskrbite, da bodo vaše superge videti kot iz škatlice, v umirjenih barvah in čim manj dodatki. Pričeska, make- up in ostali modni dodatki naj bodo minimalistični.
  • Krilo s supergami je precej zanimiva kombinacija. H krilu srednje dolžine dodajte nizke superge, morda jih popestrite s svilenimi vezalkami.

work trainers

  • Superge bele barve so čudovite v kombinaciji z oblačili v nevtralnih barvah. Seveda so odličen kontrast k vedno elegantni črni barvi.

Visoke pete so nadvse elegantne, toda sem ter tja čahko svojim stopalom nudite nekaj udobja in službeno opravo popesrite s parom superg. Čistih seveda.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam