Je Sylvester Stallone zaradi ločitve tetovažo žene zakril s psom?

25. avgust 2022

Je Sylvester Stallone zaradi ločitve tetovažo žene zakril s psom?

25. avgust 2022
Foto: Profimedia

Njegova 22 let mlajša žena je po 25 letih zakona vložila zahtevo za ločitev. Je to razlog, da se je igralec odločil tetovažo z njeno podobo zakriti s tatujem psa?

Tuji mediji poročajo, da se Sylvester Stallone in nekdanja manekenka Jennifer Flavin po 25 letih zakona ločujeta. Zahtevo za razvezo je vložila ona, ob tem pa slavnega igralca obtožila, da pred njo skriva skupno premoženje.

Stallone je poročanje o ločitvi komentiral le z besedami: “Rad imam svojo družino, te osebne težave rešujemo prijateljsko in zasebno.”

To je bil Stallonov tretji in najdaljši zakon. Od leta 1974 do leta 1985 je bil poročen s Sasho Szack, s katero je dobil dva otroka, konec leta 1985 pa se je poročil z dansko manekenko in igralko Brigitte Nielsen, od katere se je ločil dve leti pozneje. V zakonu z Jennifer so se mu rodile tri hčerke.

V zakonu z Jennifer so se jima rodile tri hčerke: Sophia Rose Stallone, Sistine Rose Stallone in Scarlet Rose Stallone. (Foto: Profimedia)

Da med zakoncema ni vse v najlepšem redu, se je začelo šušljati pred kratkim, ko si je 76-letni igralec dal prekriti tetovažo svoje žene na desnem bicepsu s podobo pokojnega bulmastifa Butkusa, ki je z njim nastopil v filmih Rocky.

Psa je nekoč moral prodati za 40 dolarjev

Butkus je sicer preminil že leta 1981, a Stallone njegovo izgubo čuti še danes, saj pravi, da ta bolečina nikoli ne izgine. Nazadnje se mu je javno poklonil pred dobrim tednom, ko je na Instagramu objavil več Butkusovih fotografij in ob njih zapisal:

“Resnično sočustvujem z ljudmi, ki so izgubili svoje ljubljene ljubljenčke! To je tragična izguba, ki nikoli popolnoma ne zbledi … Zato morate vsak dan ceniti njihovo pravo ljubezen, dokler je tu, ker ko je ni več, ni več tako kot je bilo.”

Leta 2017 pa je prav tako na Instagramu delil njuno skupno fotografijo iz leta 1971, ob kateri mu je izlil svoja čustva.

V objavi je razkril, da je moral Butkusu na neki točki prodati za 40 dolarjev, ker si ni mogel privoščiti hrane, a ga je kasneje kupil nazaj. A za precej večji znesek.

“Ko je bil scenarij za Rockyja prodan, sem ga skušal kupiti nazaj, toda njegov novi lastnik je vedel, da si ga obupno želim, zato mi je zanj zaračunal 15 tisoč dolarjev – a bil je vreden vsakega centa!”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic