fbpx

Ta britanska ‘style mama’ na novo definira nosečniško modo!

Moda

Stilsko osveščena nosečnica rada eksperimentira, obožuje salonarje Manolo Blahnik in torbe ter sončna očala znanih blagovnih znamk in navdušuje na londonskih ulicah.

Moda za nosečnice oziroma ‘nosečniška moda’ je lahko širok pojem. Čeprav večina ljudi najprej pomisli na udobna oblačila za prosti čas in raztegljive tkanine, ki se prilagodijo rastočemu trebuščku, je moda vselej in predvsem stvar osebnega sloga/izbora in je zato individualna, pa naj gre za nosečnice, ali nenoseče ženske.

Nekatere novopečene mame bodo recimo kmalu po porodu spet oblekle zapeljive obleke in obule salonarje z visoko peto, druge bodo še dolgo po končani porodniški najraje v trenirki in udobnih teniskah. V vsakem primeru je najpomembnejše, da se dobro počutijo v tem, kar nosijo!

Laura Wills, znana modna blogerka iz Velike Britanije, ki objavlja posnetke na svojem Instagram profilu @thefashionbugblog, je mati dveh otrok in te mesece je že tretjič v sladkem pričakovanju. Slovi po svojem brezhibnem okusu za modo, pa če je noseča ali ne. Čisto zares je ‘style mama’ od glave do pet. Med njenimi stilskimi kombinacijami boste bodoče mamice zanesljivo našle navdih zase.

Tudi same ste najbrž že opazile, da je trend mam blogerk v porastu. Te mlade ženske in fashioniste so uživale v modi že pred materinstvom in se ji tudi med nosečnostjo ter po njej niso odrekle. Londonska blogerka Laura je vzor prefinjenega modnega okusa in trendi kombiniranja oblačil, obutve in modnih dodatkov.

Družinsko življenje, zakon, dva otroka in tretji na poti ji niso vzeli ljubezni do zanimivega in navdihujočega oblačenja. Oglejte si nekaj najboljših podob te stilsko osveščene mame, ki rada eksperimentira, obožuje salonarje s podpisom Manolo Blahnik in torbe ter sončna očala znanih blagovnih znamk ter navdušuje na londonskih ulicah ter na Instagramu!

 

D. S.

Foto: Instagram, The Fashion Bug Blog


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam