fbpx

Ta horoskopska znamenja najboljše lažejo!

Lifestyle, Nerazvrščeno, Odnosi, Prva stran, Zanimivosti

Ni slabo vedeti, s kom imate opravka… preverite, kdo je najbolj talentiran za laganje!

Resnica je najboljša strategija. Zakaj? Preprosto zato, ker nas življenje prej ali slej izuči. In nauči naslednje: da resnica vedno pride na dan, če ne danes, pa jutri, če ne čez eno leto, pa čez sto let. Marsikdo laže zgolj zato, da se brani ali pa zato, da ne pove ‘grde’ resnice.

Na ta način je v družbi več miru, saj si lahko mislite, kaj bi bilo, če bi vsi vsakomur v obraz servirali tisto, kar si resnično mislimo. Tako imenovane bele laži so včasih zato celo družbeno sprejemljive. Nekateri lažejo občasno, nekateri ves čas, drugi pa zagovarjajo zgolj in samo resnico. Mi pa smo pogledali v horoskop, katera zodiakalna znamenja so najbolj nagnjena k lažem. Mimogede, smo si kar mislili, da bodo dvojčki na vrhu seznama!

# Dvojčki

Njihova neiskrenost je tako zloglasna, da v vsakem horoskopu najprej piše, kako gre za dvolično osebnost. Pogosto njihove laži sploh niso namerne, dvojčki imajo enostavno bogato domišljijo. Težko se držijo obljub, pa se zato pogosteje zlažejo, tudi ko se niso nameravali.

# Rak

Pripadniki tega znaka so zelo kreativni, kar jim omogoča izmišljanje situacij en dva tri. Ti rakci lažejo, ko se skušajo izmuzniti iz težavnih položajev in si mimogrede izmislijo cel scenarij, ki jih reši obtožb.

# Lev

Levi so dramatični, zato so radi v centru pozornosti, kar pa jim hitro da navdih, da začenjo pretiravati in jih domišljija zanese. Ko torej lažejo (v smislu povečevanja svojih dosežkov in podobno), želijo biti samo bolj zanimivi sogovorniku, kot v resnici so. Resnica se jim pogosto zdi dolgočasna.

# Tehtnica

Le kdo bi si mislil, da diplomatska tehtnica sploh lahko laže… Toda če to počne in kadar počne, naredi to samo zato, da bi ohranila harmonične odnose okoli sebe. Raje tvegajo laž, kot da bi porušili medsebojne odnose.

# Kozorog

Kozorogi so nadvse praktična bitja, laži jim pomagajo, da se izvlečejo iz neprijetnih položajev. Kozorog bo tako raje dejal, da nima časa za kavo, kot da bi iskreno priznal dekletu, da mu sploh ni všeč.

# Ribi

Celo vedno prijateljsko razpoložene ribe, polne empatije, bodo včasih zaigrale na igro mučeništva, da bi dobile malce sočutja od okolice. Pri tem pa se bodo zatekle tudi k laži, da bi bilo bolj prepričljivo. V drugih primerih pa so ribe med najbolj iskrenimi med horoskopskimi znaki.

 

Foto: YouTube, Pinterest, Metro, SaintLuxx, Getty Images


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam