fbpx

Ta nova oblika sončnih očal je preplavila Instagram!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, trend, Ženska moda

Letošnje poletje je zaznamoval nov modni hit dodatek. Oglejte si, katera oblika sončnih očal je sedaj še posebej priljubljena med ‘it’ dekleti, ki objavljajo fotografije na tem znanem družbenem omrežju.

Le katero poletje sploh lahko mine brez sončnih očal, ki imajo precej pomembnejšo nalogo kot to, da igrajo vlogo modnega dodatka? Sončna očala so v prvi vrsti namenjena zaščiti dragocenega vida, saj UV žarki oziroma sonce ne vplivajo škodljivo le na kožo, ampak tudi na oči.

Poletje 2018 so zaznamovali številni novi ‘hit’ modeli sončnih očal. Zadnja modna muha so sončna očala s stekelci v obliki šesterokotnika, ki so te dni preplavile družbeno omrežje Instagram. Velike ali majhne, vseeno, da le dobro pristojijo vaši obliki obraza. Pomembno je, da imajo obliko šesterokotnika.

Ta model sončnih očal bo odlična trendi alternativa za vse, ki jim niso všeč miniaturna sončna očala Matrix ali taka v obliki srca.

Uživate li u nedjelji? ? #sundaymood #relaxing

A post shared by Index Rouge (@indexrouge) on

Ne le, da vam bodo taka očala v obliki šesterokotnika dala trendi videz, ampak vas bodo tudi bistveno bolje zaščitila pred UV žarki kot mini modeli sončnih očal.

Sup freckles ?

A post shared by JOSEFINE H. J (@josefinehj) on

Minaturna sončna očala so sicer nadvse trendovska to poletje, gre za reprizo modnish smernic iz 90. let, ponovno so jih uveljavile trendseterke, toda o njihovi koristnosti oziroma funkciji, ko gre za zaščito vida, bi se vsekakor dalo razpravljati.

 

D. S.

Foto: Instagram, Index.hr, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam