fbpx

Ta par čevljev je trenutno najbolj iskan na svetu!

Moda, Novice, Prva stran

Očitno si ljubiteljice mode iz vsega sveta najbolj želijo Chanel espadrile, kljub zasoljeni ceni. Poglejte, zakaj!

Spletne analize so vedno zanimive, še posebej, ko se tičejo našega najljubšega opravila, nakupovanja. Tako se je pokazalo, da so po evidenci spletnega velikana Google njegovi uporabniki na svetovnem omrežju v kategoriji obutve največkrat iskali zadetek ‘Chanel espadrile’.

Kar se tiče spletne iskanosti, se jim ob bok lahko postavita (ali tam blizu nekje) le še dva modela ženskih čevljev in sicer Pigalle s podpisom Christian Louboutin ter Hangisi, ki jih ustvarja Manolo Blahnik.

Če se razgledate po družbenih omrežjih, kot je Instagram, boste ugotovile, da Chanelove espadrile nosijo tako rekoč vse modne trendseterke, med njimi so tudi Kendall Jenner, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova in številne druge zvezdnice.

Gre sicer za precej klasičen model espadril, ki je na trgu že več let, zato je na voljo v številnih izvedbah. Zanesljivo ne bo šel nikoli iz mode, saj se lahko espadrile kombinirajo na številne outfite, ko pa je v igri še podpis modne hiše Chanel, dobimo pravi prestiž.

To povsem razloži, zakaj si toliko žensk želi prav espadril z znamenitim logotipom prekrižane dvojne črke C, pri tem pa jih ne odbije niti zasoljena cena, ki se začne nekje pri 450 evrih in sega vse tja do 700 in še nekaj evrčkov.

Pobrskajte po spletu še ve in odkrijte, v kakšnih kombinacijah in materialih so na voljo – nam so še posebej všeč v dvobarvni kombinaciji kožne in črne barve ter z okraski na sprednjem delu. Spomladi je čas za usnjene izvedbe, poleti pa bi z veseljem obule tudi platneni model.

 

Foto: Pinterest, Personal Shopper, WordPress, To Be Bright, YouTube, Popular 123


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam