Ta pletena torba je absolutni hit poletne sezone

13. julij 2024

Ta pletena torba je absolutni hit poletne sezone

13. julij 2024
Foto: Instagram @martacarriedo
Ta pletena torba je absolutni hit poletne sezone

Ta pletena torba je absolutni hit poletne sezone

13. julij 2024
Foto: Instagram @martacarriedo

To poletno sezono je pletena torba znamke DeMellier London z edinstveno kombinacijo elegance in praktičnosti postala nepogrešljiv modni dodatek.

Pletene torbe so že več poletij zapored veliki modni hit. In medtem ko smo lani povsod videvali model Loewe Basket in Pradino torbo iz rafije, letošnjo sezono prevladujejo novi modeli znamk, kot so Celine, Miu Miu in Marni.

Je pa v zadnjem času vse bolj očitno, da status »it« torbice ni več rezerviran izključno za modele višjega cenovnega razreda po vrtoglavo visokih cenah, saj vedno več pozornosti pridobivajo vse bolj dostopne znamke srednjega cenovnega razreda.

V to kategorijo lahko zagotovo uvrstimo izjemno popularne torbice znamke Polène, pa tudi modele znamke DeMellier London. Te so postale priljubljen modni dodatek številnih “it” deklet ter tudi članic britanske kraljeve družine, saj smo v njih opazili tako Kate Middleton kot tudi Meghan Markle.

Čeprav so torbe znamke DeMellier zaradi kakovosti materialov in odlične izdelave videti kot dizajnerski kosi za več tisoč evrov, se njihove cene gibljejo od 280 do 650 evrov. Poleg tega, da so njihove torbe izredno elegantne, pa izstopajo tudi zaradi svoje trajnostne naravnanosti. Vsaka torba je namreč izdelana etično in trajnostno v Italiji ali Španiji iz kakovostnih izvornih materialov.

Torbe DeMellier London so sicer poimenovane po svetovnih mestih. Po uspešnicah, kot sta New York in Montreal, je njihova nova torba, idealna za poletne dni, osvojila srca modnih navdušenk. Gre za veliko nakupovalno torbo iz rafije kvadratne oblike, imenovano The Large Capri, ki jih ročno izdelujejo lokalni obrtniki z Madagaskarja. Na voljo je v treh različicah, na Instagramu pa najbolj izstopajo modeli s črnimi in rjavimi obrobami ter ujemajočimi se usnjenimi ročaji in detajli.

Large Capri izžareva minimalistični šik z retro pridihom, pritegnili pa sta nas tudi njena praktičnost in prostornost. Za novi DeMellierjev hit model je treba odšteti 435 €, kar je občutno manj od drugih prodajnih uspešnic, ki smo jih omenili na začetku. Glede na način izdelave, dizajn in sestavo menimo, da je ta torba nedvomno odlična modna naložba.

Style. Več novic