fbpx

Ta šik 40 + Francozinja je naš nov modni navdih!

Moda

Že vrabci na strehi čivkajo, da je nonšalantni šik drugo ime vsake Francozinje in tudi Valerie ni nobena izjema.

Vendar se nam zdi, da ta zdavnaj znana pravila modnih enačb, še vedno najraje zaobidemo.

Pravzaprav je to vse, kar potrebujemo: dva para klasičnih kavbojk, ki vam popolnoma ustrezajo, enake hlače (seveda enobarvne), puli, srajca, blejzer, najljubši udobni čevlji s petko in nekaj rutic z opaznim vzorcem.

Vendar se mi vedno znova rajši odločimo, da bomo preizkusili nove trende in jih prilagodili tistemu, kar že imamo v omari in spet trpeli, ko bomo stali pred isto omaro v iskanju nove kombinacije, katere iskanje nam že vnaprej povzroča glavobol.

Tokrat je naš modni navdih francoska dama, Valerie Tribes, ki ne sledi trendom, ampak sledi svojemu lastnemu slogu, pravemu francoskemu šiku, s katerim nas na svojem Instagramovem profilu redno razveseljuje.

Da pa ni Valerie zgolj predvidljiva francoska šik gospa, je dokazala z učinkovitim kombiniranjem klasičnih kosov in tistih nekoliko nekonvencionalnih.

Če obljubimo same sebi, da bodo nekateri njeni Instagramovi outfiti postali naše novo modno pravilo, potem ste lahko prepričane, da bomo dosegle tisti fenomenalni nonšalantni šik – in če vam uspe, nam sporočite!

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam