fbpx

Ta slavni par je vse raznežil s ponovno skupno fotografijo!

Znani

Skupno fotografijo na Instagramu sta, odkar sta ponovno par, Gigi in Zayn objavila šele te dni, pod sliko v pevčevem objemu je manekenka zapisala: “Letim domov na svoje srečno mesto.”

Odkar sta ‘zakopala bojni sekiri’ in se pobotala, sta znana manekenka Gigi Hadid in pevec Zayn Malik svojo ponovno osveženo zvezo držala daleč proč od oči javnosti, za razliko od tistega obdobja v preteklosti, ko sta bila prvič par.

Če se še spomnite, sta znana zaljubljenca marca letos prekinila svojo dvoletno romantično zvezo, vendar nista prav dolgo zdržala. Že samo tri mesece kasneje so lahko Gigijini sledilci na njenem Instagram storyju zasledili, da se je supermanekenka sodobnega časa spet združila s svojim nekdanjim fantom.

Vseeno pa sta se zadnje mesece, odkar sta se ponovno poparčkala, bolj redko pojavljala skupaj v javnosti, predvsem pa nista objavljala pocukranih in romantičnih fotografij na družbenih omrežjih, s katerimi javnosti nista ‘prizanašala’, ko sta bila prvič par.

View this post on Instagram

???

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Vnovično skupno fotografijo na Instagramu sta tako objavila šele te dni, pod sliko, v kateri pozira v Zaynovem objemu, pa je vesela lepotička napisala:

“Letim domov na svoje srečno mesto.”

Ah, ah, ah. Le kdo se ne bi raznežil in stopil od njune sreče, ko pa je tako čudovito biti mlad, za povrhu pa še lep in zaljubljen, slaven, priljubljen in bogat? Ko stvari letijo na kup, zares letijo!

View this post on Instagram

missing mine ?

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Prav nič čudnega, da so bili ganjeni tudi njuni sledilci na Instagramu, fotografija pa je v zgolj 10 urah zbrala skoraj 5 milijonov všečkov in ti so do danes, ko to pišemo, narasli že na 6 milijonov – dokaz je spodaj!

View this post on Instagram

flyin home to my happy place ❤️

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Lahko kaj takega trdite za eno od svojih fotk na Insta, pa če ste na njej sami ali pa skupaj s še tako čednim pobcem? Seveda, da ne. No, Gigijin in Zaynov skupni posnetek je s toliko veščki živ dokaz, da so njuni oboževalci komaj čakali, da ju zopet vidijo skupaj, srečna in zaljubljena.

 

D. S.

Foto: Instagram, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam