Ta veličasten spa center je skriti dragulji Majorke

13. avgust 2024

Ta veličasten spa center je skriti dragulji Majorke

13. avgust 2024
Ta veličasten spa center je skriti dragulji Majorke

Ta veličasten spa center je skriti dragulji Majorke

13. avgust 2024
Foto: Grand Hotel SON NET

Če ste namenjeni obiskati znameniti španski otok, ne spreglejte razkošnega spa centra, ki ponuja pobeg v raj, sprostitev telesa in uma ter oživitev vaših čutov.

Razkošen spa center se nahaja v hotelu Grand hotel Son Net in se razprostira na dveh nadstropjih. Obsega notranji bazen s slano vodo, pet sob za tretmaje, termalni krog in najsodobnejšo telovadnico, ki odraža okrašen mallorški slog glavne stavbe.

Foto: Grand Hotel SON NET

S čudovitim razgledom na okoliško gorsko verigo Tramuntana, ki je na Unescovem seznamu svetovne dediščine, celotna spa izkušnja postane še bolj veličastna. Hotel stoji na hribu v slikoviti dolini Puigpunyent, očarljivem in pristnem mestecu na zahodu Mallorce, ki je od glavnega mesta oddaljen le 20 minut.

Foto: Grand Hotel SON NET

Očarljivost okoliške sredozemske pokrajine, ki obdaja hotel, je vplivala tudi na dizajn spa centra. Majorški kamniti zidovi in velika okna kar vabijo, da med obiskom spa začutite veličastno okolico in občudujete okoliško bujno vegetacijo.

Obsežni pogledi na nasade oljk in agrumov, mandljevce ter čudovite grme rožmarina in sivke ustvarjajo pomirjujoče vzdušje, v katerem se lahko popolnoma odklopite od zunanjega sveta.

Vrhunski dizajn s pridihom maroka

Kletne strope v notranjem bazenu in okoli njega osvetljuje naravna dnevna svetloba, ki ustvarja pridih tradicionalnega maroškega hammama. Uporaba marmornatih tal in naravne barvne palete ustvarja tople in vabljive prostore, medtem ko palačni poudarki in stene iz terakote simbolično razširjajo plemeniti ambient in fasado hotela Son Net.

Foto: Grand Hotel SON NET

Termalni krog vključuje savno, turško kopel, bazen s hladno vodo in ledeno fontano, ki izkoriščajo zdravilno energijo vode za spodbujanje cirkulacije, pospeševanje pretoka krvi in izboljšanje splošnega zdravja.

Foto: Grand Hotel SON NET

Celostno filozofijo wellnessa v zdravilišču idealno dopolnjuje partnerstvo z znamko Seed to Skin Tuscany. Znamka, ki je nastala v osrčju Italije, je delo strastne kreativne direktorice in naravoslovke Jeanette Thottrup. Za izdelke je navdih črpala iz bogate raznolikosti toskanske narave in izbrala visokokakovostne sestavine, ki so bile obdelane z najbolj inovativnimi metodami za poživitev kože od znotraj navzven.

Foto: Grand Hotel SON NET

Popolna sprostitev

Široka ponudba tretmajev in osebno prilagojeno svetovanje izkušene ekipe spa ustvarja prostor za posebne potrebe gostov.

Med značilnimi masažami je tudi zdravilna masaža po meri, katere namen je sprostiti napetost v mišicah in ublažiti bolečine. To dosežejo z uporabo specializiranih tehnik, kot so miofascialno sproščanje, delo s sprožilnimi točkami, raztezanje, masaže z limfno drenažo in moksa ali kraniosakralna terapija, ki spodbujajo pretok gibanja mišic.

Foto: Grand Hotel SON NET

Na voljo je tudi široka paleta masaž obraza in telesa ter estetski lepotni tretmaji, kot so manikira in pedikura, oblikovanje pričeske, ličenje ter barvanje obrvi in trepalnic. Niso pozabili niti na šport, saj so vam na voljo osebni trenerji, poseben poudarek pa so ure joge sredi prizemljene pokrajine s pogledom na vzvišene vrhove Serra de Tramuntana.

Dostop do spa centra je rezerviran izključno za hotelske goste, kar zagotavlja popolno zasebnost in odmaknjenost za maksimalno sprostitev.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic