fbpx

Tako bodo videti kopalke H&M za letošnje poletje!

Moda, Novice, Prva stran

Prava zima se sploh še ni začela, toda pred nami je že ‘lookbook’ kopalk za poletje 2018 tega švedskega nizkocenovnika!

Na severni polobli imamo zimo, a to švedskega modnega velikana H&M prav nič ne ovira, da ne bi že razmišljal o poletju, ki se začne čez dobrih pet mesecev. Zato je predvčerajšnjim predstavil nove modne trende na področju kopalk oziroma t.i. ‘lookbook’, v katerem prevladujejo modeli, kakršne smo videvali v 90. letih.

Nostalgično vrnitev v to dobo so nam pokazali s kopalno modo za poletje 2018, v kateri najdemo tako enodelne kopalke kot bikini. V H&M lookbooku nastopa znana romunska manekenka Andreea Diaconu.

Lookbook, kakršnega je predstavil ponudnik nizkocenovne mode, je tudi dober kazalec, kakšni bodo na sploh letošnji modni trendi, kar se tiče kopalk. Spomnimo se, da so minulo poletje (zdi se, kot bi bilo to včeraj) prevladovale enodelne kopalke, ki polepšajo vsako postavo, te so zasedle vse plaže tega sveta.

Tudi letos se enodelne kopalke še ne bodo poslovile, a čaka nas veliko lepih dvodelnih modelov, ne sicer mini in mikro bikinija, kakršen je bil popularen še pred sedmimi, osmimi leti, pač pa čisto pravi retro navdihnjeni bikini, s kopalnimi hlačkami z visokim pasom.

V takem bikiniju boste videti prava vintage diva, kopalke, krojene na ta način, pa bomo lahko videli v številnih barvnih kombinacijah ter vzorcih.

Poleg grafike in potiskov ne pozabimo še na bikini z volančki in pa seveda na bikini iz ‘metalik’ tkanine, torej take s kovinskim leskom, ki je kot nalašč za lovljenje pogledov na vsaki plaži.

Res je, priznamo, tudi zaradi H&M-ovih novosti komaj čakamo na letošnje poletje! Kaj pa vi?

 

 

Foto: Fashion Gone Rogue, H&M


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam