fbpx

Tako fatalna Natalija podžiga moža!

Znani

Pevka Natalija Verboten je postala slovenska Femme fatale 2019.

“Super je, vsak kompliment poboža dušo. Jaz sem se komplimente sicer naučila sprejemati šele z leti, dajem pa jih z lahkoto,” 

je o tem, kako se počuti kot najbolj fatalna Slovenka, povedala Verbotnova Žurnalu 24.

“Ko sem bila mlada, so bile zame fatalne tuje igralke, kot sta Maria Callas in Marilyn Monroe, z leti pa občudujem stvarne, življenjske ženske. Z leti spoznaš, da igranje in petje na odrih ter platnih nima veliko zveze z realnim življenjem. Tako je že 13 let zame fatalka moja tašča. S svojim ženskim pogumom, modrostjo in povezovalnostjo. Veseli se srečnih trenutkov, težave pa rešuje z dvignjeno glavo in optimizmom,” 

pravi Verbotnova, ki je razkrila tudi, kako po trinajstih letih zveze, še vedno ostaja fatalna za svojega soproga:

“Zdaj se že dobro poznava, skupaj sva 13 let. Kljub temu, da sva veliko skupaj, nama je iz leta v leto še bolj lepo. Tista začimba, ki podžiga in ohranja zakon, pa naj ostane skrivnost. Vsekakor pa lahko povem, da so to vsakodnevne drobne pozornosti in to, da ti zakonec, ki je najpomembnejša oseba v tvojem življenju, ni samoumeven.

Dovolj je že iskriv pogled, pa da se imaš skupaj lepo in da se ne pozabiš zabavati. In drobne pozornosti, kot je to, da mu spečem najljubše pecivo, on pa meni odpira vrata. V moževi družbi se vedno počutim fatalno, a na tem je treba delati vsak dan in si zavestno izkazovati pozornost.”

Pevka pa ne bo dolgo počivala na lovoriki, saj že v roku enega meseca pripravlja novo skladbo in videospot, katere glavna tema bo vedno aktualna ljubezen. 

Vir: zurnal24.si

Foto: Facebook


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam