fbpx

Tako je bila videti pravljična poroka priljubljene igralke!

Dogodki, Lifestyle, Znani

Hillary Swank se je poročila v naravnost čarobnem ambientu naravnega rezervata St. Lucia in prisotnim vzela sapo z razkošno pravljično obleko, ki jo je oblikoval Elie Saab.

Se spomnite Hillary Swank? Igralka, ki je najbolj znana po vlogah v filmih Punčka za milijon dolarjev (Million Dollar Baby) in P. S. I love You (P.S. Ljubim te), je te dni stopila pred oltar. No, ne ravno pred oltar, ampak v gozd. Poroka je namreč potekala sredi dreves, v sončni Kaliforniji, v naravnem parku Santa Lucia.

Hillary Swank je za moža vzela dolgoletnega partnerja Phillipa Schneiderja in prisotne (povabljeni so bili samo najbližji sorodniki in prijatelji) navdušila tako s samim obredom kot z izbiro poročne obleke. Poroka že zaradi prizorišča ni spominjala na tradicionalne, bila je enostavna, elegantna in romantična.

Po obredu se je nevesta preoblekla in z možem razrezala torto

Nevesta je bila za obred oblečena v preprosto obleko iz čipke in organze, ki jo je ukrojil slavni modni oblikovalec Elie Saab.

“Želela sem romantični slog, obleko, ki bo brezčasna in se bo zlila s prizoriščem prelepe narave. Ellie Saab je prekosil samega sebe, zame je namreč sešil obleko, o kakršni niti sanjati ne bi mogla!”

je igralka navdušeno povedala v intervjuju za Vogue.

Obleka je bila narejena iz več kot 25 metrov posebne Chantilly čipke in osmih metrov svile ter organze, zanjo je bilo potrebnih dobrih 150 ur ročnega dela.

Zaradi izbora materiala je kroj te obleke enostaven, največ pozornosti pritegneta razkošna naglavna tančica in dolga vlečka na obleki.

Popolnoma bela čipkasta obleka je bila v prelepem kontrastu z zelenkasto-rdečimi toni okoliških dreves. Pravljična poroka Hillary Swank pa bo najbrž postala prototip za romantičen vstop v zakon, kaj menite?

 

D. S.

Foto: Shared, E!Online, W Magazine, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam