Tako je Tori Spelling izvedela, da Shannen ni več

31. julij 2024

Tako je Tori Spelling izvedela, da Shannen ni več

31. julij 2024
Foto: Profimedia

Tako je izvedela za slabe novice.

51-letna Tori Spelling se še vedno bori z žalostjo zaradi smrti svoje nekdanje soigralke iz serije Beverly Hills, 90210 Shannen Doherty, ki je umrla 13. julija v starosti 53 let.

V svojem podkastu “misSPELLING” je razkrila, da je v nedeljo še spala, ko je nenadoma opazila, da se je njen telefon zasvetil. “Nenehno se je prižgal. Pogledala sem na uro in bila je sedem zjutraj in takoj sem vedela. Pomislila sem: ‘O moj bog. Nekdo je umrl, nekdo pomemben je umrl.’ V tistem trenutku nisem šla na družbena omrežja. Ko sem odprla Google, sem videla, da je Shannen umrla v soboto zvečer, in to je bilo šokantno.

“Ljudje po vsem svetu, ki so se spopadali s težkimi preizkušnjami, pa naj je bil to rak ali katera koli druga vrsta bolezni ali tegobe, so pri njej iskali navdih in moč, da bi nadaljevali, čeprav so mislili, da ne zmorejo več – in to sem videla na lastne oči,” je o soigralki povedala Spellingova, ki je Shannen prvič srečala pri 15 letih med snemanjem pilotnega dela za serijo, katere producent je bil Torijin oče.

Foto: Profimedia

Takoj me je vzela pod svoje okrilje. … Močno me je objela, mi vse razkazala, me odpeljala v prikolico za ličenje.” Igralki pa se nista vedno tako dobro razumeli, zaradi česar več let nista bili v stikih. Toda sčasoma sta se ponovno povezali in se pogovorili o preteklih “nesporazumih” ter ugotovili, da sta se prepirali okoli neumnosti. “Na koncu sva pogledali nazaj in si rekli: ‘Nič od tega ni pomembno.’ Pomembno je tisto temeljno prijateljstvo, ki sva ga imeli, in k temu sva se lahko vrnili.”

O dolgoletni prijateljici je Spellingova na koncu še dejala, da je “svetilnik” in da bo še naprej živela v ljudeh, ki so jo imeli radi.

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic