fbpx

Tako se obnaša ženska, ki že dolgo ni imela spolnega odnosa

Odnosi, Prva stran, Spolnost

Da to opazite, potrebujete ostro oko in malo znanja.

Ne glede na to, koliko so ženske lahko skrivnostne, ne morejo dolgo spretno skrivati, da že dolgo niso imele spolnega odnosa in da preprosto kričijo po moškem dotiku. Da to opazite, pa potrebujete ostro oko in malo znanja.

Vsi vemo, da je spolnost zdrava in da zdravilno deluje tako na ženske kot na moške. Ampak, ostanimo pri ženskah. Kot lahko opazimo, kdaj je ženska srečna, tako se zlahka opazi tudi, kdaj že dolgo ni imela spolnega odnosa.

passion-intimacy-sex-sexy-couple-love-lust-naked-bedroom-floor

Ženska, ki potrebuje spolni odnos, ne glede na to, kako se trudi skriti svoje nezadovoljstvo, se bo izdala z govorico telesa in stalnim nihanjem razpoloženja. Spolnost deluje sproščujoče, in ženska, ki je spolno izpolnjena, bo sproščena, kar se bo opazilo pri njeni hoji, med hojo bo zibala boke, medtem ko bo hoja ženske, ki že dolgo ni imela spolnega odnosa videti napeta. Zaradi pomanjkanja oksitocina, hormona, ki se izloča z orgazmom in deluje pomirjevalno, bo ženska, ki nima rednih spolnih odnosov imela slab spanec in bo nenaspana.

Če spolna abstinenca traja dolgo, lahko opazite prve resne posledice pomanjkanja spanca, ženska pa je lahko videti starejša kot je v resnici. Spolnost je ena od glavnih povodov za izločanje hormona sreče – endorfina. Zaradi pomanjkanja tega hormona so ženske lahko zelo težavne in imajo pogosto izbruhe jeze do ljudi, ki jih le “napačno” pogledajo.

Torej, ko vidite, da je ženska videti utrujena, živčna, razočarana, jezna in nima samozavesti, se ne prepirajte z njo, ampak ji raje ponudite spolni odnos ali kavo – zagotovo bo razumela vaše sporočilo. 🙂

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam