fbpx

Tako sta najlepši dvojčici na svetu videti danes!

Znani

Leah in Ava Marie Clemens veljata za najlepši dvojčici na svetu, postali pa sta tudi pravi zvezdi na Instagramu.

Čeprav so nazivi ‘najlepši dvojčici na svetu’, ki govorijo o zunanjih atributih, nesmiselni, sploh, ko gre tekmovanja, na katerih sodelujejo otroci (dejstvo je, da je vsak otrok svojim staršem najlepši), je treba priznati, da sta sestrici iz Kalifornije obdarjeni s posebno lepoto.

Letos bosta dopolnili 10 let in sta se kar lepo “potegnili”, od kar sta se pojavili v javnosti.

Odkar je njuna mati Jaqi, ki je tudi sama lepotica, objavila prvo fotografijo svojih dvojčic na tem družbenem omrežju leta 2017, komplimenti kar dežujejo in vsi so polni občudovanja. No, Jaqi, ki ima poleg dvojčic še enega otroka, je sprva zavračala ponudbe za slikanje svojih otrok, te je namreč dobila od agencij že, ko sta imeli dvojčici šele šest mesecev.

Ko pa sta deklici 7. julija 2017 dopolnili sedem let, je Jaqi v vseh teh sedmicah videla neko znamenje in se odločila, da objavi sliko dvojčic na Instagramu. Zasloveli sta dobesedno čez noč.

Vsekakor pa se je treba strinjati z naslednjim: 1,7 milijona sledilcev imata Clemensovi dvojčici pred seboj zanesljivo svetlo prihodnost, zagotovo bomo o teh lepotičkah še slišali.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam