fbpx

Tako to delajo Francozinje

Odnosi, Prva stran

Trije jokerji, ki jih pri zapeljevanju uporabljajo Francozinje.

Francozinje so posebne v marsičem, tudi v odnosu do svojega moškega, kaj bodo pred njim razkrile in kaj ne, da bi še dodatno burile njihovo domišljijo.

Verjetno ste v intimnih trenutkih že kdaj ugasnili luč in zapirali vrata kopalnice. Kaj pa zdaj?

Naj vam ne pade na misel, da bi vas videl v starem spodnjem perilu. Spontanost v intimnih trenutkih zagotovo poveča zadovoljstvo,  a nova knjiga La Seduction: How the French Play the Game of Life, odkriva, da popolna izpostavljenost v vsakdanjih trenutkih, lahko pokvari vročico med partnerjema.

Avtorica Elaine Sciolino, pariška dopisnica The New York Times, v svoji knjigi opisuje, kako imajo Francozinje drugačen način zapeljevanja kot Američanke in verjetno tudi ostale Evropejke. Menijo namreč, da skrivanje določenih stvari, moške nekako vzburja. Če želite to obvladati in usvojiti elemente ženske mističnosti, upoštevajte nekaj njihovih nasvetov:

1.Manj je več

Francozinje so pozorne na to, kaj na ogled postavijo svojemu moškemu. Menijo namreč,da če ima moški nenehno na ogled vse njene intimne dele, bodo sčasoma le- ti zanj postali nezanimivi.

»Večina Francozinj se trudi, da v njihovih zvezah vedno ostane nekaj misterioznosti, tudi, ko so že dolgo v razmerju«, pravi Sciolino. Po prhanju se takoj zavijte v brisačo, svoje zapeljivo spodnje perilo pa pospravite v predale in ga ne puščajte njemu na očeh. Spodnje perilo naj vašega moškega spominja na vaše telo in ne na razmetana oblačila.

2. Ne pozabite razigrane podrobnosti

Skrivnostnost in zadržanost Francozinje ohranjajo tudi v pogovorih. Čeprav so seksi sporočila občasno dobrodošla, pa sramežljivost včasih precej bolj vzburja

»Francozinje so v pogovorih precej igrive«, pravi Elaine. Pošljite mu fotografijo golih stegen z malo čipke, ki bo zagotovo burilo domišljijo in dodajte »Samo uvod« …«.

seductive

To spodbuja pričakovanja, da si vas bo le še bolj želel. Sciolinova poudarja, da večina žensk, za razliko od Francozinj, zapeljivo perilo in parfum hranijo za posebne priložnosti.

»Za Francoznije je značilno vsak dan, ocenjuje se, da 20 % svojega prihodka zapravijo za spodnje perilo«, še dodaja. In tako je strast nenehno prisotna. Če nosite zapeljivo čipkasto perilo, se boste tako tudi počutili, zapeljivo pa bo tudi vaše gibanje in obnašanje.

3. Prebudite čute

Poleg seksi perila, dodajte še parfum s kančkom mošusa.

»Francozinje menijo, da parfum veliko pove o osebnosti posameznice«, pravi Sciolino. Poiščite parfum, ki bo vaš zaščitni znak in tako vas bo vaš dragi vedno povezoval s tem čutnim vonjem. Parfumi z mošusom vsebujejo feromone, z njimi se boste prelevili v pravo zapeljivko.

zenska

Najpomembnejši adut Francozinj, ki ga morate osvojiti pa je, zapeljiv pogled, poln erotičnega naboja. Zazrite se vanj za nekaj sekund, se rahlo nasmejte, nato pa se obrnite stran. Morda ste to »trik« že uporabili, ko ste osvajali, vendar je njegov učinek močan tudi v dolgoletni zvezi. S takim pogledom mu pokažete, da si ga neizmerno želite, prav tako pa si bo on želel vas.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam