fbpx

Tako ustvarite najbolj ženstven videz nove sezone!

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Ženska moda

Romantika in lahkotnost sta v zraku, poudarimo ju še z oblačili in modnimi dodatki, ki jih zapoveduje nova sezona.

Pomlad je med nami, počasi smo odvrgli zimska oblačila, čeprav vremenoslovci pravijo, da jih utegnemo konec tega tedna še potrebovati, saj se bo spet ohladilo. A kaj bi to, zadnje dni je sijalo sonce, zrak se je segrel in marsikatera med nami si je že dovolila nadeti spomladansko obleko na najlonke ter odprte čevlje. Res, pomlad je pravi čas, da spet prebudimo svoj čutno in romantično plat.

Seveda je to tudi obdobje, ko razmišljamo o nakupu nove garderobe in zapeljivih oblačil. Tiste, ki so na tekočem s trendi, komaj čakajo, da bodo nove ulove, ki so si jih gotovo omislile že pred tedni, stilirale v sebi lastnem slogu in se z njimi pokazale pred ljudmi. Da bi tudi ve to pomlad ustvarile ženstven in šik videz, ne potrebujete prav veliko, le naše nasvete in ključne kose garderobe. Tu so cvetlični vzorci, pastelne barve, balerinke, sandali… Romantika in lahkotnost sta že v zraku, poudarimo ju še s svojimi oblačili in tako slavimo najlepši čas v letu, ko začne vse cveteti in brsteti.

Dodajte pastelno roza barvo

Vsako leto jo lahko skoraj brez izjeme vidimo v pomladnih kolekcijah številnih blagovnih znamk, kar ne preseneča, saj je pastelno roza oziroma pink zagotovo najbolj ženstvena barva, kar jih je. Inštitut za barve Pantone jo je lani razglasil tudi za barvo leta (odtenek Rose Quartz). Če se boste v naslednjih dneh odpravile po nakupih, boste ugotovile, da vas čaka res veliko izbire oblačil in dodatkov v lepih roza pastelih.

Šminka za usta v žareči magenta barvi

Ustnice spomladi poudarite z intenzivno šminko, lepotni strokovnjaki so za pink-vijolično barvo, ki bi ji še najlažje rekli kar magenta. Ta barva je očitno sedaj v trendu, z intenzivno barvo pa boste pridobili vso pozornost okolice in pokazali samozavest. Lahko se odločite za mat ali sijoči odtenek, vendar pomlad bolj kliče po sočnih ter sijočih ustnicah, kot matiranih.

Odločite se za cvetlične vzorce

Nova sezona bo dala poudarek na cvetlične potiske in vzorce, ki bodo najlepše prišli do izraza na lahkotnih spomladanskih oblekah. Odločajte se za vpadljive barve tkanine in za opazne cvetlične vzorce, tako kot modna znamka Dolce&Gabbana.

Izberite majhno, a funkcionalno torbo

Ker mnoge ženske za službo in opravke še vedno potrebujejo prostorno torbo, se ji ne bodo mogle nikoli zares odreči, toda nova sezona postavlja nova pravila in med njimi izstopa naslednje: manjša kot je torbica in boljše, kot je strukturirana, bolj trendovska je.

Nosite torej spet majhno, a zelo funkcionalno torbico z odlično notranjo razporeditvijo. Predvsem naj bo dovolj globoka, da vam ne bo treba tlačiti predmetov noter. Majhna torbica kar kliče k boljši organiziranosti in predhodnemu razmisleku, kaj ta dan zares potrebujemo s seboj. Verjemite, v dobro zasnovano majhno torbo gre lahko kar veliko stvari.

 

Foto: Harper’s Bazaar, Pinterest, Blunt Blonde, The Zoe Report, Vogue, Savoir Flare


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam