Takšne obrvi so trenutno najbolj popularne!

14. junij 2024

Takšne obrvi so trenutno najbolj popularne!

14. junij 2024
Foto: Instagram @m2beaute

Naravne in goste obrvi ostajajo na seznamu najbolj priljubljenih oblik obrvi in se nikakor ne bodo umaknile. Kako jih najlažje dosežete?

Precej žensk ima zaradi takšnih ali drugačnih razlogov tanjše obrvi, te ne rastejo enakomerno in imajo predele, kjer sploh ne rastejo več. Četudi jih niste preveč pulile v mladosti, se večini zna zgoditi, da z leti izgubljajo na svoji košatosti.

Če si želite naravno lepih in gostih obrvi, ki roko na srce ustvarijo okvir obraza in da ga lahko popolnoma spremenijo, preizkusite nov inovativni serum M2 BEAUTÉ Eyebrow Renewing Serum, ki je namenjen obnovi in rasti obrvi.

Foto: Bomerx

S pomočjo izdelka, ki je med ženskami po vsem svetu izredno priljubljen, bodo obrvi bodo v šestih do osmih tednih nepredstavljivo polne.

Izjemno učinkovit kompleks aktivnih sestavin z oljem črne morske paličice v kombinaciji s hranljivimi sestavinami, kot sta biotin in hialuron, spodbuja aktivne in neaktivne lasne korenine, kar dokazano spodbuja naravno rast.

Foto: Bomerx

Preprosta uporaba, opazen učinek

Goste obrvi boste dosegli le z redno uporabo izdelka. Kako ga uporabljate? S posebnim aplikatorjem nanesite serum za obnavljanje obrvi na mesta, kjer želite imeti gostejše obrvi. To pomeni, da ga nanesete samo na predele, kjer je dlačic manj ali na celotne obrvi.

Foto: Bomerx
Foto: Bomerx

Serum za rast obrvi uporabljajte enkrat dnevno. Prelagamo, da ga uporabljate po odstranitvi ličil. Serum vedno nanašajte na čiste, nemastne in suhe obrvi.

Varnost na prvem mestu

Če ste že kdaj preizkusili kakšnega od podobnih izdelkov, potem veste, da so sestavine še kako pomembne. Nemška znamka M2 BEAUTÉ veliko stavi na kakovostne in visokoučinkovite sestavine, pri tem pa se zaveda, da morajo biti te prijazne do kože.

Foto: Bomerx

Serum za obrvi kot tudi vsi drugi njihovi izdelki tako ne vsebujejo hormonov, parabenov in ne silikonov. Prav tako ne testirajo izdelkov na živalih.

Ekskluzivna linija izdelkov za obrvi je bila razvita v sodelovanju s priznanimi raziskovalnimi inštituti. Vsak izdelek opravi poglobljene študije in je podvržen obsežnim testom delovanja in združljivosti v skladu z vsemi kozmetičnimi direktivami EU.

Foto: Instagram @m2beaute
Foto: Instagram @m2beaute

In kje dobite čudežni serum ter druge izdelke nemške priljubljene znamke M2 BEAUTÉ? Ekskluzivno so na voljo v spletni trgovini Bomerx.

Podjetje Bomerx je del mednarodne skupine podjetij specializiranih za upravljanje s kozmetičnimi znamkami priznanih tujih proizvajalcev. Na njihovi spletni strani najdete vodilne kakovostne lepotne blagovne znamke kot so Sothys, Babor, Thalgo, Madara, Gelish, Comfort Zone in številne druge.

Style. Več novic