fbpx

Tanke ustnice? 6 odličnih nasvetov, kako boste dosegli polnost

Lepota

Tankih ustnic ni prav lahko predstaviti v polnem sijaju.

Zaradi tega razkrivamo šest strokovnih beauty nasvetov s pomočjo katerih bodo vaše ustnice videti fenomenalno.

Rdeče ustnice? Rajši ne!

Rdeča ali temna šminka nista nikoli bili dobri za vse, ki imajo tanke ustnice. Te barve privlačijo preveč pozornisti na ustnice in zaradi tega so videti še manjše. Zaradi tega se rajši odločite za svetlejše tone – rožnate ali nude.

Gloss strategija

Bleščilo za ustnice je lahko vaš najboljši prijatelj, če ga pravilno nanesete. Nanesite ga na sredino zgornje in spodnje ustnice in tako boste dobili 3D učinek.

Odprite oči

Ne želite pritegniti pogledov na svoje ustnice? Nič lažjega od tega! Preprosto malo bolj poudarite svoje oči. Poleg tega, so smokey eyes videti zelo seksi!

Pospešite cirkulacijo

Da bi bile ustnice videti bolj polne, morate redno delati piling. To lahko storite s posebnim pilingom za ustnice ali bolj preprosto – s ščetko za zobe.

Svinčnik za ustnice

Svinčnik za obrobo ustnic bo v veliko pomoč – naredite črto malo nad naravnim robom ustnic. Pri tem je najboljše, če uporabite svinčnik v barvi kože in pazite, da ne boste z barvanjem pretiravali.

Ustnicam dajte dovolj vlage

Ne glede, ali uporabljate klasično nego za ustnice ali vazelin: ves čas negujte ustnice, sploh pozimi! V hladnem obdobju se namreč ustnice hitreje izsušijo.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam