fbpx

Te moške pustite v starem letu – v 2020 vam ne bodo prinesli nič dobrega!

Odnosi

Če ste med tistimi, ki se veselite, da je leto 2019 za vami, potem se zagotovo veselite tega začetka leta. Zavedajte se, da je zdaj priložnost, da nekatere moške – tiste, ki za vas niso dobri – pustite daleč za sabo.

Tako začnite letošnje leto z nasmeškom na obrazu, poglejte si sporočila na aplikaciji WhatsApp (če jo imate) in odpišite te tri tipe moških …

Moški, ki ne želijo resne zveze

Kako ga boste prepoznali? Ves čas visi na družbenih omrežjih in je na »kavi s prijatelji« ter se nikakor ne more odlepiti od drugih žensk. Nenehno se z nekom dopisuje, hodi na pijače in je v stikih z bivšimi … Na žalost so takim moškim vse ženske v življenju le stranske igralke in nikoli ne bo dejal, da sta par. Veste kaj? Pustite ga skupaj z vsemi ženskami v letu 2019 in si v 2020 poiščite nekoga, za katerega boste vi glavna zvezdnica!

Moški, ki se imajo (preveč) radi!

Kako ga prepoznati? Vsak stavek začne z JAZ. Malo samovšečnosti nikakor ne škoduje, včasih je celo zavedanje o lastnih kvalitetah celo seksi. Vendar obstajajo moški, ki govorijo samo o sebi – kako neverjetno dobri so, kaj so dosegli v letu 2019 in kako so priljubljeni v svojem krogu prijateljev. Pravzaprav bi morali biti srečni, da si je sploh vzel čas za vas. Še dobro, da takih moških v letu 2020 ne potrebujete! Poiščite rajši osebo, ki vas bo – poleg sebe – imela rada.

Moški, ki so vedno v iskanju nečesa boljšega!

Kako ga prepoznati? To je moški, ki vam bo obrnil hrbet, takoj ko zagleda privlačno žensko. Skupaj se imata lepo in odlično se razumeta, vendar se ne morete znebiti občutka, da je nenehno negotov. Če pride do nesoglasja, se umakne in je previden tudi pri načrtih za prihodnost. Misli, da je nekje zunaj ženska, ki bi mu dala še več svobode, fizično je zanj popolna in tudi odlično prenaša njegova nihanja razpoloženja. Pa naj išče kar naprej!

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam