Te zvezdnice so blestele ob začetku beneškega filmskega festivala

30. avgust 2024

Te zvezdnice so blestele ob začetku beneškega filmskega festivala

30. avgust 2024
Foto: Profimedia
Te zvezdnice so blestele ob začetku beneškega filmskega festivala

Te zvezdnice so blestele ob začetku beneškega filmskega festivala

30. avgust 2024
Foto: Profimedia

Pred dvema dnevoma se je v Benetkah pričel že 81. mednarodni filmski festival. Po rdeči preprogi so se sprehodile številne zvezdnice, to pa je naš izbor najlepše oblečenih prva dva dni festivala.

Otvoritven večer in dan kasneje so prevladovale toalete v črni, rdeči in beli barvi. Videli smo izredno elegantne videze, arhivske obleke najprestižnejših modnih hiš kar nakazuje, da dobiva tudi rdeča preproga italijanskega festivala vse večjo težo tudi na področju modnega izražanja igralk in igralcev.

Jenna Ortega (Foto: Profimedia)

V živo rdeči kreaciji iz tila nas je navdušila Jenna Ortega, ki se je v Benetkah mudila le en dan. Svojo promocijo filma Beetlejuice Beetlejuice je namreč že naslednji dan nadaljevala s premiero v Angliji.

Izabel Goulart (Foto: Profimedia)
Amy Jackson (Foto: Profimedia)

Večno eleganco z biseri sta izbrali manekenka Izabel Goulart, ki je nosila kreacijo modne hiše Ermano Scervino in novopečeno nevesto, ženo Eda Westwicka Amy Jackson, ki je izbrala obleko iz šifona znamke Alberta Feretti.

Taylor Russell (Foto: Profimedia)

Kanadska igralka in režiserka ter nekdanje dekle Harryja Stylsa, že nekaj časa velja za modno ikono z veliko mero drznosti. V Benetkah je nosila arhivsko belo obleko znamke Chanel, ki jo je leta 1995 nosila Claudia Schiffer.

Cate Blanchett (Foto: Profimedia)

Kot vedno je pozornost na rdeči preprogi ukradla Cate Blanchett, blestela je v kovinsko zlati obleki z biseri znamke Armani Privé.

Foto: Profimedia
Winona Ryder (Foto: Profimedia)
Ursula Corbero (Foto: Profimedia)
Bianca Brandolini D’Adda (Foto: Profimedia)
Alessandra Orfino, Petra Costa (Foto: Profimedia)

Zvezda drugega večera je bila vsekakor Angelina Jolie. Zlato obleko oblikovalke Tamare Ralph je dopolnila s krzneno štolo ter živo rdečo šminko, ki zaokrožila celoten videz.

Angelina Jolie (Foto: Profimedia)

Med bolj drznimi kar se barve so bile poljska manekenka Magda Swider, ki je navdušila nad pisano črtasto obleko srčastega izreza s smaragdno zelenim ogrinjalom, italijanska igralka Sveva Alviti z Barbie rožnato razkošno obleko ter italijanska pevka in igralka Clara Soccini, ki se je odločila za pudrasto roza obleko s čipko, naborki in plisejem.

Magda Swider (Foto: Profimedia)
Sveva Alviti (Foto: Profimedia)
Clara Soccini (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic