Tega od Adele nismo pričakovali!

12. avgust 2024

Tega od Adele nismo pričakovali!

12. avgust 2024
Foto: Instagram @adele
Tega od Adele nismo pričakovali!

Tega od Adele nismo pričakovali!

12. avgust 2024
Foto: Instagram @adele

Angleška zvezdnica, ki ta mesec nastopa na seriji ekskluzivnih koncertov v Münchnu, je naznanila kar dve presenetljivi novici, eno veselo in eno povsem nepričakovano.

Adele je med koncertiranjem v nemški prestolnici potrdila, da se je zaročila z ameriškim športnim agentom Richom Paulom, s katerim je v zvezi do leta 2021. Svojo zaroko potrdila med enim izmed desetih nastopov v Münchnu, ko je opazila nekoga z napisom: “Bi se poročila z mano?”

Foto: Profimedia

Sporočilo je pred vsemi prebrala, a mu je odgovorila: “Ne morem se poročiti z vami, ker sem zaročena, zato ne morem, vendar cenim to, hvala” ter pokazala zaročni prstan, kar je sprožilo bučen aplavz.

Za Adele to ne bo prvi skok pred oltar, saj je bila poročena s Simonom Koneckim, s katerim ima sina.
36-letnico se je s Paulom dostikrat že pojavila v javnosti na posebnih dogodkih, leta 2022 pa je za revijo Elle povedala: “Še nikoli nisem bila tako zaljubljena. Obsedena sem z njim.”

Foto: Profimedia

To poletje pa je Adele veliko pozornosti prejela še z napovedjo, da se umika iz glasbe. Na novinarski konferenci pred serijo koncertov v Nemčiji je izjavila: “Moj rezervoar je precej prazen, saj sem vsak konec tedna na odru v Las Vegasu. Nimam nobenih načrtov za ustvarjanje nove glasbe.” Dodala je, da si želi velikega premora in da bi se želela nekaj časa ukvarjati z drugimi ustvarjalnimi stvarmi.

Pevka v Las Vegasu vsak teden koncertira že od novembra 2022, stalno gostovanje v dvorani Caesers Palace pa bo zaključila 23. novembra letos.

Foto: Profimedia

Adele navdušuje s posebnim rekordom

Serija koncertov v Nemčiji je prav tako kot njeno gostovanje v Las Vegasu spektakularna. Posebej za teh pet tednov gostovanja so namreč ustvarili največji LED zaslon za koncerte vseh časov.

Mogočni zaslon je dolg kar 220 metrov in visok 30 metrov, koncertno prizorišče, ki so ga zgradili posebej za to serijo koncertov, pa je veliko kar 400.000 kvadratnih metrov.

Foto: Profimedia

Za postavitev zaslona so potrebovali kar 700 delavcev, celotna postavitev pop-up stadiona, ki sprejme 80.000 gledalcev, pa naj bi stal okrog 40 milijonov evrov. Pričakovani prihodki od serije koncertov naj bi sicer znašali približno 500 milijonov evrov.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic