fbpx

Teh 6 znakov razkriva, da kot ljubimec ne bo nič prida!

Odnosi

Nadpovprečno privlačnim moškim rade pripisujemo tudi izjemne posteljne veščine. Pogosto pa se zgodi, da je prav zato razočaranje še večje. Ali obstajajo znaki, da bo pri seksu zanič?

Kako boš prepoznala slabega ljubimca? Ljudje nimajo nalepke na čelu, ki bi opisovala njihove ‘sestavine’ ter lastnosti, ti pa tudi nimaš čudežnega skenerja za branje njegove osebnosti, njegovih misli ali zgodb iz preteklosti. Recimo, da je dobro videti in da je šarmanten: ampak kaj lahko pričakuješ od njega v postelji?

Bodi samo pozorna na nekaj ključnih znakov, ki jih razkrivamo v nadaljevanju, in vse ti bo jasno. Nadpovprečno privlačnim moškim rade pripisujemo tudi izjemne posteljne veščine. Pogosto pa se zgodi, da je prav zato razočaranje še večje. Ali obstajajo znaki, ki razkrijejo, da je slab ljubimec? Da! Pazi predvsem na naslednje…

1. Pravzaprav ga ne zanimaš

OK, morda se redno dobivata ali celo veliko časa preživita skupaj (v živo, na chatu), toda ne kaže resničnega zanimanja zate. Ne sprašuje o tvoji preteklosti, niti ga ne zanima, kaj nameravaš početi v prihodnosti. “Kaj ima to zveze s seksom?” se morda sprašuješ. No, če ga ne zanimaš zunaj postelje, se tudi ne bo trudil izvedeti, kaj si želiš med rjuhami.

2. Obseden je s svojim videzom

Dobro je, da moški skrbi za svoj videz, ampak če se lišpa, manikira, ureja in neguje več časa kot ti, potem je to znak za alarm. Si želiš moškega, ki celo v postelji pazi na svoj videz ali takega, ki bo pozoren na to, da bosta oba uživala?

3. Pretirano je nespreten

Morda se ti zdi simpatično, če se spotika po stopnicah ali v kuhinji, toda, če se to ves čas dogaja, če ne more zabiti žeblja, ne da bi se mahnil po prstu, potem je najbrž nespreten tudi pri seksu.

4. Nima ciljev v življenju

Ni mu treba imeti milijonov evrov in šestih podjetij. A vsak moški mora imeti cilje v življenju, pa tudi cilje, s pomočjo katerih boš ti zadovoljna v postelji. Če je nekdo ambiciozen in strasten pri svojem delu, bo verjetno tak tudi pri seksu.

5. Ne telovadi

Je totalni freak za fitnes in uteži? To vsekakor ni zdravo. Vendar se tudi povsem zapustiti ni dobro. Moški s ‘sixpacki’ na trebuhu ali moški z mehkejšim trebuščkom in kilogramom viška – to je stvar tvojega osebnega okusa. A moški, ki se športno udejstvuje in dela vaje za koordinacijo ter vzdržljivost, lahko te sposobnosti s pridom uporabi v postelji!

6. Pri prvem poljubu je šlo vse prehitro

Prvi poljub lahko odkrije veliko o moškem. Je nežen? Je zgolj naletel nate? Njegovo obnašanje bi ti lahko odkrilo določene stvari. Če je že pri prvem poljubu živčen in brez nežnosti lomasti po tvojem telesu kot medved, potem v postelji ne moreš pričakovati nekoga, ki bo pozoren, nežen in bo poskrbel, da se boš imela lepo.

 

D. S.

Foto: HuffPost, Love Bondings, Pinterest, Medical News Today, Popsugar, Shape


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam