fbpx

Temeljita razstrupitev organizma in intravenozna terapija

Izpostavljeno, Izpostavljeno, Lepota, Lifestyle

Prihajajoč praznični čas in sploh zima sta zaradi povečanega vnosa hrane in pijače ob zmanjšani telesni aktivnosti v zimskih mesecih resnični izziv za telo.

Zaradi mraza ostajamo v toplih domovih pred televizijskimi zasloni, ob praznovanjih pa uživamo kalorično hrano. Tako pride do izrazitega upada energije, svoje pa prispeva še povečan vnos hrane in pijače.

Zdrave življenjske navede niso tako nedosegljive. Z zmerno telesno dejavnostjo in zdravim načinom življenja, ustrezno prehrano in razstrupljevalno intravenozno terapijo boste imeli na svoji strani močne zaveznike v boju proti odvečnim kilogramom. Poleg učinka »fat burn« (izgorevanja maščob) in temeljite razstrupitve se boste počutili napolnjeni z energijo pa tudi bolj zbrani boste. Prav to pa v teh zimskih mesecih najbolj potrebujete.

Ker zunanja lepota izvira iz notranje! se priporoča protokol Fat Burner

Kombinacija visokih odmerkov vitaminov, mineralov in aminokislin prispeva k razstrupitvi vašega telesa, pomaga pri prebavi in izboljša telesno pripravljenost.

Prisotnost različnih strupov v telesu je povezana s specifičnimi boleznimi in sindromi, kot so rak, bolezni srca, sladkorna bolezen, migrene, ekcem, artritis, sindrom razdražljivega črevesa, sindrom kronične utrujenosti, depresija in debelost ali pridobivanje telesne teže. Več je strupov v vašem telesu, številnejši so simptomi.

Med izgubljanjem teže lahko toksini vplivajo na vašo dnevno produktivnost, vzdrževanje optimalnega zdravja, energetsko raven in prehrano. Vaše telo potrebuje dodaten vnos energije z intravenoznim odmerkom infuzijskega koktajla.

Intravenozna terapija vključuje vbrizgavanje ali apliciranje določenih snovi neposredno v krvni obtok. Cilji te terapije so zdravljenje, rehidracija in razstrupitev. Gre za preverjeno in zanesljivo metodo, ki spada k osnovam zdravljenja pri večini bolezni in je predpogoj ohranjanja zdravja.

Med sestavine, ki se aplicirajo intravenozno, spadajo:

  • zdravila,
  • voda (zaradi rehidracije),
  • hranilne snovi: vitamini, minerali in aminokisline.

Katere so prednosti intravenoznega jemanja hranil?

● 100-odstotni izkoristek hranil;
● ni razgradnje v jetrih, želodcu in črevesju;
● prejmete znatno večjo koncentracijo, zato je tudi učinek močnejši;
● učinek je hitro opazen, skoraj takoj po terapiji;
● ni stranskih učinkov, do katerih lahko pride pri jemanju hranil v obliki tablet.

Za najboljše rezultate je v program hujšanja in razstrupitve telesa ob najsodobnejših napravah za oblikovanje telesa vključena tudi intravenozna terapija FAT BURN, ki jo sestavljajo:

● magnezijev sulfat
● kalcij
● glukonat
● selen
● cink
● askorbinska kislina (vitamin C)
● hidroksikobalamin (vitamin B12a)
● metilkobalamin
● adenosilkobalamin
● B-kompleks
● dekspantenol (B5)
● piridoksin (B6)
● arginin
● karnitin
● kolin
● cistein
● glicin
● lizin
● metionin
● ornitin
● fenilalanin
● tavrin
● glutation
● ALA (alfalipoična kislina)
● NA-EDTA
● triptofan
● prolin
● fosfatidilholin
● trikolin citrat

Intravenozna terapija FAT BURN spodbuja organizem k močnejšemu izgorevanju maščob ob temeljiti razstrupitvi. Z intravenozno terapijo bodo iz telesa odstranjeni vsi toksini, nakopičeni zaradi čezmernega uživanja hrane in alkohola, to pa bo dodatno prispevalo k izgorevanju maščob, kar igra ključno vlogo pri preprečevanju nadaljnjega pridobivanja telesne teže.

Poliklinika Poliderma je v 14 letih svojega delovanja postala ena vodilnih poliklinik v Evropi in na svetu. Dr. Dinko Kaliterna kot vodilni strokovnjak, dermatolog estetske medicine, dokazuje svoje znanje in izkušnje s številnimi diplomami in certifikati za dodatna stalna izobraževanja, še več pa o tem povedo tisoči zadovoljnih strank. Kot izkušeni dermatolog z dolgoletnimi izkušnjami je dr. Kaliterna zasnoval lastno kozmetično linijo izdelkov My Skin by dr. Kaliterna, ki preverjeno deluje tudi pri najtežjih dermatoloških primerih. Poleg tega je ustvarjena posebej za estetske dermatološke probleme, kot so pigmentacija, melazma, brazgotine zaradi aken in pomlajevanje kože.

Poliklinika Poliderma
Ulica grada Vukovara 284 D / 4. nadstropje, poslovni center Almeria, Zagreb
Telefon: 01 48 28 961
Povpraševanje pošljite na: poliderma@poliderma.hr

Obiščite nas na:
YouTubeu: https://www.youtube.com/user/PolidermaTV
Facebooku: https://www.facebook.com/Poliderma/
Instagramu: https://www.instagram.com/poliderma/

Obročno odplačevanje je mogoče z naslednjimi karticami:
American Express: do 6 obrokov
Diners: od 6 do 12 obrokov
Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard in Visa: do 24 obrokov


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam