fbpx

Temna stran najbolj priljubljenega hollywoodskega zvezdnika: »Imajo ga za božanstvo!«

Znani

Tom Cruise je prava hollywoodska uganka.

Prava redkost je, da je lahko igralec, ki niza uspešnice eno za drugo, občinsko pa ga noro obožuje, tako nedostopen za javnost, kot je Tom Cruise.

Zvezdnik že nekaj let ne daje izjav za medije, njegovo življenje pa je popolna skrivnost. Javnost najbolj vznemirja to, da je član Scientološke cerkve, zaradi česar naj svoje 14-letne hčere Suri, ne bi videl že nekaj let.

Tom in Suri leta 2012.

Odkar se je 2012 ločil od igralke Katie Holmes, se ni v javnosti pojavil niti z eno žensko, vse informacije, v zvezi z njim, pa so sama ugibanja. O ločitvi niso nikoli govorili v javnosti, zdi pa se, da bi se to kaj kmalu lahko spremenilo.

Igralka je dobila ponudbo, da gostuje v oddaji Scientology: Fair game, ki jo vodi Leah Remini. Lea je bila sama članice zloglasne cerkve, ki pa jo je leta 2013 zapustila.

Leah Remini

»Večina scientologov so žrtve. To vem, ker sem bila tudi sama del tega. Kako pa je s Tomom? To je čisto drugačna zgodba. Tom se zelo dobro zaveda vseh zlorab, ki se dogajajo v cerkvi. Je del tega. Članom razlagajo, da Tom nenehno rešuje svet, zato ga imajo znotraj ustanove za nekakšno božanstvo. Tom je takoj za Davidom Miscavigeom – rešiteljem svobodnega sveta. Tom ni v isti kategoriji, kot ostali člani cerkve. Klicati ga morajo celo gospod Cruise,«

je Leah pojasnila ob priložnosti.

Gospod Cruise

Katie in Tom sta bila poročena šest let, zato ga pozna bolje kot vsi drugi. Igralka ni nikoli javno govorila o življenju z mega zvezdnikom. Ali bo z javnostjo končno delila morebitne temačne detajle njunega življenja, pa bomo šele videli.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam