fbpx

Ti 4 horoskopski znaki so največji zamerljivci

Odnosi

Našteta astrološka znamenja si vse, kar jim je kdo naredil slabega, zapomnijo za dolgo, dolgo časa… pravzaprav za večno. Zato od njih ni lahko dobiti ‘druge priložnosti’

Zameriti je človeško, odpuščati božansko. Najbrž s tem sloganom v srcu živijo predstavniki naslednjih 4 znamenj zodiaka, ki jim zamera ne predstavlja posebnega bremena na plečih.

Še več, pikolovsko natančno si zapomnijo vse prekrške, resnične ali zgolj take, ki so nastali kot plod njihove domišljije, ter potem to zamero marinirajo in cmarijo v sebi dolga leta in desetletja. To jim sicer pokvari razpoloženje, prav tako njihovi okolici, zaradi pretirane zamerljivosti tudi manj zaupajo soljudem. Poglejmo si, katera so ta znamenja.

# Rak

Rakci so ekstremno čustvene osebe in s tem ni nič narobe. Težava nastopi šele, ko jih prizadanete. Priznajmo si, vsak od nas zmore prizadeti drugega, včasih brez slabih namenov, naključno in nehote. Večina ljudi bi vam oprostila, a z raki je pesem drugačna.

Ko enkrat ranite njihovo nežno in občutljivo dušico, ne pričakujte pozabe in oproščenja. Zlepa vam ne bodo odpustili. ‘Izdaja’ jih tako zelo boli, da sami sebi ne bodo dovolili ponovnega tveganja, saj bi bili morda spet prizadeti.

# Škorpijon

Rojeni v znaku Škorpijona so posamezniki, ki nadvse strastno ljubijo, enako strastno tudi opravljajo svoj poklic in žal tudi – strastno sovražijo. Če jih nekdo užali, prizadane ali celo izda, to osebo preprosto izbrišejo iz svojega življenja in se nato mojstrsko pretvarjajo, da dotični človek sploh ne obstaja več, kot da je mrtev (zanje namreč je). Žal ali pa na srečo, kakor se vzame, nimamo vsi take kapacitete za sovraštvo in ignoranco, kot strastni Škorpijoni.

# Kozorog

Kozorogi so nadvse predani in ljubeči ljudje, ki jim je družina na prvem mestu. Čeprav slovijo kot na videz zelo hladni, morda nedostopni, so v resnici izjemno čustveni, le da to lastnost skrivajo pod številnimi debelimi oklepi. Ko jim nekdo stori nekaj slabega, se bodo ponavadi brez spopada umaknili in tej osebi zaprli vrata, saj jih je preveč strah, da bi se utegnilo kaj podobnega ponovno zgoditi.

# Oven

Horoskopski Ovni so skoraj brez izjeme nadvse ponosni ljudje. Če ranite njihov ponos (ali ego, če smo natančnejši), jim bo izpod časti, da bi vam dali novo priložnost in se utegnili izkazati kot zaupanja vredna oseba. Ena napaka in ste opravili z njimi, bolje rečeno, oni so opravili z vami!

Nadvse mučno jim je drugim pokazati, da so v resnici še kako ranljivi in čustveni, zato bodo na obraz raje dali hladno masko ter vam pomahali v pozdrav. Od njih torej ne pričakujte, da se bodo kar tako usedli z vami za mizo in podpisali ‘mirovni sporazum’. In tudi če ga bodo, vaše napake zanesljivo ne bodo nikoli pozabili!

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam