fbpx

So ti najdražji Zarini čevlji obenem tudi najgrši?

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Prav zanima nas, kako bodo modne poznavalke skombinirale te sandale k drugim kosom oblačil v hladnih dneh.

Španska blagovna znamka je priljubljena z razlogom, ima namreč dostopne cene in obenem trendovske izdelke, skladne z najnovejšimi modnimi smernicami. Vseeno pa tudi Zara ni vedno najbolj dostopna in ne morejo si prav vsi privoščiti njihovih izdelkov, kar so pokazali z zadnjim parom sandal, ki stanejo 133 evrov.

Poleg tega, da gre za najdražji par sandal iz Zarine kolekcije, pa je – po trditvah Index.hr portala – tudi najgrša kreacija, kar so jih dali na trg.

To ni prvi Zarin parček, ki je izzval take komentarje, so se pa razni modni kritiki spotaknili ob dejstvo, da nekdo v jesensko-zimski kolekciji sploh ponudi tako vrsto obutve – sandale, ki jih krasi krzno in svetleči se kamenčki ter precej nenavadna peta.

Krzno je umetno, le pašček za čez nart je izdelan iz kozje kože. Vsekakor se bodo našli kupci tudi za te sandale, to nas sploh ne skrbi.

In ob vsej kritiki, ki so naperjene čez njih, si jih zato le še bolj ogledujemo in se nekako ne moremo strinjati s cenjenim hrvaškim portalom – bolj, ko jih grajajo, bolj se nam zdijo na tretji, četrti in peti pogled – nekako prikupni. Uporabnost v hladnem vremenu pa je kljub vsemu vprašljiva. Kaj menite vi?

 

Foto: Index.hr, Pinterest

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam