fbpx

To je 5 zlatih make-up pravil za brezhiben videz!

Lepota

Trendi ličenja se spreminjajo iz sezone v sezono, kljub temu pa večin žensk ostane zvesta svoji make-up rutini, ki na najlepši način poudarja njihovo lepoto in posledično samozavestni videz.

Seveda lahko vsako rutino dopolnjujemo, vendar pa, če želimo, da je ličenje čim bolj naravno in neopazno, morate poznati zlata pravila ličenja.

Kožo pripravite na nanos ličil

Zlato pravilo brezhibnega videza je podrobna priprava obraza. Najprej temeljito očistite in navlažite kožo. Nato z blot papirjem (ali robčkom) popivnajte odvečni sebum, nanesite primer, in ko ga koža vpije, nanesite ličila. Na ta način bo koža zmožna ličila obdržati na svojem mestu cel dan.

Shiseido Complete Cleansing MICROFOAM in Revitalizing Treatment SOFTENER

Čim bolj naravno

Ustrezen tekoči puder je nujen, da izenačite polt, če pa želite naraven videz, naj bo v središču naraven sijaj kože. Ključna izdelka pri tem sta osvetljevalec (highlighter) in rdečilo, ki obrazu vračata svežino in sijaj.

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation

Vizualno odprt pogled

Da bi očem zagotovili naravno globino, morajo biti ličila v nude odtenkih, dodatno globino pa boste dosegli, če na pregib veke nanesete odtenek temnejšega senčila. Z belim svinčnikom, ki ga nanesete na spodnjo vodno linijo, boste oko še dodatno odprli. Vau učinek pa boste dosegli, če boste na trepalnice nanesli bogato plast (ali dve) maskare.

Lancôme Hypnose Drama maskara

Popolno narisana črta z eyelinerjem

Zlato pravili popolne linije je odprto oko. Pri nanašanju eyelinerja je nujno, da je oko rahlo odprto, da bo linija brezhibna. Druga taktika je, da črto potegnete iz treh delov, najprej narišete črto na zunanjem delu veke, nato na notranjem, nato pa še na sredini. Na koncu samo natančno združite posamezne črte in imeli boste popoln cat eye, ki pristaja čisto vsaki ženski.

Catrice svinčnik za oči Calligraph Pro Precise 24h Matt Liner WP

Izkoristite ustnice

Ustnice najprej obarvajte s svinčnikov v barvi svojih ustnic, saj jim boste tako določili obliko ter dodali malce volumna. Nato na ustnice nanesite nude glos, ki jim bo dal poln in čuten videz.

Dior Addict Lip Maximizer

Foto: Instagram, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam