fbpx

To je dokaz, da sta Brad in Jennifer par!

Znani

Odkar sta se srečala v zaodrju podelitve nagrad SAG in bila prvič po 15. letih ponovno fotografirana skupaj, so splet preplavile razne teorije o tem, da sta ponovno par.

Najnovejša teorija je posledica Bradove frizure. Številni uporabniki Twitterja so opazili, da je igralec v vseh dosedanjih zvezah kopiral frizure svojih takratnih deklet, trenutna pa imata z Jennifer Aniston enako barvo las, kar je (če verjamemo) po tej teoriji jasen znak, da sta zopet skupaj.

Brad in Jennifer Aniston
Brad in Juliette Lewis
Brad in Gwyneth Paltrow
Brad in Angelina Jolie

Naključje ali znak, da sta ponovno skupaj? Če je verjeti številnim virom blizu igralec, sta samo dobra prijatelja, kar je glede na dejstvo, da jo je Brad prevaral po petih letih zakona.

Spomnimo, jen in Brad sta se poročila leta 2000, ločila pa pet let kasneje, po tem, ko se je on zaljubil na snemanju filma Mr. & Mrs. Smith v soigralko Angelino Jolie. Par se je poročil leta 2014 in imata skupaj šest otrok, ločila pa sta se 2016.

Jennifer je bila tudi še enkrat poročena in sicer med leti 2015 in 2017 z igralcem Justinom Theoruxom in od kar sta se razšla, govorice o obnovljeni romanci z Bradom nikakor ne utihnejo.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam